Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

Sarayköy Belediyesi’nden 3 bin kişiye iftar

Sarayköy Belediyesi, düzenlediği iftar yemeğinde 3 bin kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu. 

A+A-

Sarayköy Belediyesi tarafından Ramazan ayının son gününde ilçe halkına iftar yemeği verildi. Açık pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Kaymakam Fatih Akkaya ve 3 bin vatandaş katıldı.

Başkan Özbaş iftar yemeğine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilendi. İftar için bekleyenlere önce Türk Sanat Müziği dinletisiyle müzik ziyafeti sunuldu. Akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açıldı, yemekler yendi.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu ayı dolu ve coşkulu bir şekilde kutlamaya çalıştık. Sarayköy Belediyesi olarak her gün bir mahallemizde bir ailemize konuk olarak iftarlarımızı yaptık. Bugünde sizlerle birlikte bu mübarek ayımızın en son finalini yapmak istedik. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ibaretleri kabul eylesin. Ramazan Bayramını ise bayram tadında hep birlikte kutlamayı nasip eylesin” dedi.

İlçenin her köşesinde bir projenin yükseldiğini belirten Başkan Özbaş, “Şehrin her tarafı şantiye gibi. Toz toprak bu günlerde. Hakkınızı helal edin. Bugünler cefalı ve sancılı günler ama biz bunu biliyoruz. Sizlerde bizlere inanıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki aylarda bu yoğun tempolu şantiye halindeki şehrimizin üst yapıları ile birlikte pırıl pırı bir Sarayköy’ü hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.  En büyük projelere ve yatırımlara hep birlikte sizlerle birlikte başladık, başarıyoruz. İnşallah sizlerin destek ve duası ile hepsini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İftara katılan tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti Milletvekili Şahin Tin, “Ramazan ayında bir günün açlığı ve susuzluğunu bu iftar saatinde gidermek ayrı bir heyecan. Birde bizim böyle adet gelenek göreneklerimize göre belediyemizin tertip etmiş olduğu bu güzel hayır sofrasında birlikte açmak ap ayrı bir güzellik. Sarayköy’e AK Parti ilçe başkanıyken de çok gelip, gittik. Sarayköy’ün bütün köylerinde çiftçilerimiz ve esnaflarımız ile Sarayköy’de ne yapabiliriz onu araştırdık. Hizmetlerimiz oldu ve hala devam ediyor. Sarayköy’ü AK Parti Belediye Başkanı kazandıktan sonra Sarayköy’ün şekli çevresi çok çok değişti. Sarayköy Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra yapılacak yatırımlarda da her zaman yanı başınızdayım.  Sarayköy, Denizli ve bölgemiz için her ne gerekiyorsa sizin ile beraberim. Birlikte beraber başaracağız bu yolları” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sarayköy Belediyesi Tiyatro Ekibi Geleneksel Türk Tiyatrosu Orta Oyunlarını sahneledi. Belediye tarafından vatandaşlara pamuk şeker ve Osmanlı macunu dağıtıldı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.