Sarayın Sultanları Fırtına Gibi Esiyor

Sarayın Sultanları Fırtına Gibi Esiyor

Bayanlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı, Sarayköy’de oynan maçta Yalova Gençlikspor’u 28-18 mağlup ederek 2’de 2 yaptı.

A+A-

Sarayköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve çok sayıda taraftarda izledi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve haklı bir galibiyet alan Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı, maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Maç sonrası takımla birlikte galibiyet sevinci yaşayan Başkan Özbaş “Bugün çok mutlu, çok gururluyuz. Çünkü 2. Lig’deki ilk yılı olan takımımız fırtına gibi esmeye, zaferler kazanmaya devam ediyorlar. İlk hafta deplasmanda oynadığımız zorlu Urla maçı kazanan takımımız kendi evimizdeki maça ne kadar iyi hazırlandıklarını gösterdiler ve çok rahat bir galibiyet aldılar. İnşallah haftalar ilerledikçe takımımız daha iyi olacak ve bu galibiyet serisini devam ettirecekler. Bizlerde Sarayköy Belediyesi olarak takımımızın yanında olmaya, onların daha büyük başarılara ulaşması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Onlar tüm ilçenin gözbebeği haline geldiler. Bu yüzden biz onlara “Sarayın Sultanları” ismini uygun gördük. Aldıkları güzel galibiyet için başta antrenörlerimiz Ali Özdemir ve Gülcan Yel olmak üzere Sarayın Sultanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bugün salona gelerek takımımızı yalnız bırak mayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bayanlar Hentbol Ligi’nde fırtına gibi esen Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı, önümüzdeki hafta deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.