Saray Sulama'da Yönetim Değişti

Saray Sulama'da Yönetim Değişti

Sarayköy’de dün gerçekleştirilen Saray Sulama Birliği Başkanlığı seçimlerinde zafer, delegelerin tamamının oyunu alan Sarayköy Belediye Meclis Üyesi, Ziraat Mühendisi Hakan Gültekin’in oldu.

A+A-

Geçen hafta yapılan delege seçimlerinin ardından dün Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan başkanlık seçimlerinde Saray Sulama Birliği tarihinde bir ilk yaşandı. Seçimlere tek aday olarak katılan Hakan Gültekin, kullanılan 93 oyun 90’ını almayı başardı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

 

Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Saray Sulama Birliği Başkanı Hakan Gültekin “Çiftçilerimizin, ilçemizin ve Denizlimizin tarımdan daha fazla kazanç elde etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah tüm çiftçilerimiz ile birlikte el ele verecek ve bu toprakların zenginliğine zenginlik katmaya çalışacağız. Ben, bizleri buralara layık gören tüm çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah onlara layık olmaya çalışacağız. Ayrıca, aday olduğum ilk günden bu yana büyük destek veren Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a, Büyükşehir Meclis Üyemiz Mustafa Horzum’a ve tüm meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte hizmetlerimize devam edecek, Sarayköyümüz için gece gündüz demeden çalışacağız” Dedi.

 

Seçimlerin tamamlanmasından sonra Saray Sulama Birliği başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise “Saray Sulama Birliği Başkanı seçilen kıymetli dava arkadaşım, yol arkadaşım, Belediye Meclis Üyemiz Hakan Gültekin kardeşimi canı gönülden kutluyor, çiftçilerimiz ve ilçemiz için yapacak olduğu çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Çiftçiliği bilen, bu işin eğitimini almış olan Hakan kardeşim, inanıyorum ki çok güzel hizmetlerde bulunacak ve çiftçilerimizin yüzünü güldürecektir. Hakan Gültekin kardeşimi bir kez daha tebrik ediyor, bu sunuçların çiftçilerimize ve ilçemize hayırlı olasını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.” Dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.