Sancar'dan Başkan Zolan'a 8 Soru

Sancar'dan Başkan Zolan'a 8 Soru

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Üçgen Çarşısı ile ilgili yaptığı Basın açıklamasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a 8 soru sordu

A+A-

Vatandaşlarımızın huzur ve refah içinde yaşayabilmeleri ve Anayasal bir hak olan tapu hakkının güvence içinde bulunabilmesi adına görev yapmakta olan Denizli Büyükşehir Belediyesi maalesef hangi amaçla Üçgen Çarşısı Esnaflarını ve Mal Sahiplerini mağdur etmektedir anlamak mümkün değil. Kendi Büyükşehir Belediye Binası çok sağlammış gibi onu bırakmış Üçgen Çarşısını mal sahiplerinin rızası dışında yıkmaya çalışmaktadır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’a bazı soruları Kamuoyu adına sormak istiyorum;

1- Denizli de 2000 öncesi yapılan ve depreme dayanıklılığı meçhul yüzlerce özel ve kamuya ait Bina, İşhanı ve Apartman varken, neden Üçgen Çarşısına özel ilginiz var, Sayın Osman Zolan Üçgen Çarşısına gösterdiğiniz hassasiyeti ve önemi acaba Denizli’de kaç İşhanına, Çarşısıya ve Kamu Binasına gösterdiniz. Nedir bu işin arkasındaki gizem ve önem biz de merak etmekteyiz.

2- Neden Üçgen Çarşısında mülkü olan 83 yaşında bir amcadan ve 80 yaşında bir Teyzeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak özel vekaletname alma gereği duydunuz.

3- Siz vekaletnameyi aldıktan sonra şu anda Fetö Terör Örgütü Üyesi olduğu zanlıyla aranmakta olan Bir İşadamı aynı çarşıdan 70’in üzerinde Bağımsız bölümü toplaması tesadüf müdür?

4- Yine elinizdeki vekaletle Üçgen Çarşısındaki yüzlerce Mülk Sahibinin haberi olmadan arkadan dolaşarak Çürük Raporu aldığınız Heyetin Başkanının da Fetö Terör Örgütü üyeliği zannı ile tutuklu olması tesadüf müdür?

5- Bu vekaletnameyi aldığınız yaşlı Amca ve Teyzenin Denizli Büyükşehir Belediyesinde üst düzey bir Yöneticinin Akrabası olduğu doğru mudur?

6- Üçgen Çarşısının istikbali konusunda oradaki yüzlerce Esnafı ve Mal Sahibini toplayıp vatandaşları aydınlatmak ve bilgilendirmek yerine konunun ne olduğunu bile anlamadığına inandığımız iki yaşlı vatandaştan vekalet alarak iş bitirmeye çalışıyorsunuz. Toplanan yüzlerce imzayı ve imzayı atan Mal Sahiplerini ve size anlatmak istediklerini neden dikkate almıyorsunuz.

7- 15 Temmuz Darbe girişimi öncesi Fetö Terör Örgütünün Üçgen Çarşısı ile ilgili hangi emelleri ve planları vardı ki, Büyükşehir Belediyesi acaba farkında olmadan bu emellere hizmet mi etti, katkı mı koydu. Yoksa hiç aklımıza getirmek istemediğimiz şeytani ve menfi planlar Büyükşehir Belediyesinde mi kurgulandı?

8- Belediye Başkanlığınız döneminde Encümen Başkanı olan ve şu an Fetö Terör Örgütü Üyesi olmakla Tutuklu yargılanan Sakallı Lakaplı Sezai Günalp’in ifadeleri ve evinde bulunduğu söylenen vasiyeti göz önüne alındığında Denizli Büyükşehir Belediyesinin Encümeni kanalı ile Fettullahçı Terör Örgütüne aktarılan meblağlar ne kadardır? Hiç biriniz bu para trafiğini ve akışı görmedi mi, yoksa görmezden mi gelindi? Yoksa sizi demi kandırdılar Sayın Zolan.

İşte Değerli Vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zolan’a kamuoyunun merakla beklediği ve kafalarda soru işareti bırakan bu karanlık konuları aydınlatmasını ve özel mülklerle ilgili iş takibini bırakarak milletin ve memleketin sorunlarına odaklanmasını önemle rica ediyoruz.

Saygılarımızla

H.TEOMAN SANCAR

CHP İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.