Sancar : İnanmayan Tarihe Baksın!

Sancar : İnanmayan Tarihe Baksın!

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit cenazelerinde yükselen ağıtlara yaygara demesinin hakaret olduğunu söyledi. Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Sancar, kamuoyuna yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

A+A-

Aziz şehitlerimize "kelle” diyerek hakaret eden, şehit cenazelerinde yükselen haklı feryatlara ' yaygara" sıfatını layık gören, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını ortaya koyan fedakâr asker ve subaylarımıza "terörist” yaftasıyla kurulan kumpasların mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan dün milletimize karş ettiği hakaretlere bir yenisini ekledi.

Yaptığı konuşmada Erdoğan aynen şöyle diyor: "Teröristler kadar bizler gururlu olmazsak, onurlu olmazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur." teröristler kadar bile onurlu ve gururlu olmadığını ima ederek milletimize hakaret eden Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur. Erdoğan'ın onurunun ölçüsü terör örgütleri, gururunun ölçüsü de teröristlerdir. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden bu kişi halkımızın onuruna, şerefine, gururuna ağır bir hakaret etmektedir. Terör örgütü üyelerine iltifatlar düzerken, halkımızı alenen aşağılamaktadır.

Halkımız ve Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir hakareti asla kabul edemez.

Halkımız onurlu ve gururludur. Onursuz ve gurursuz olanlar,

PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlardır

Valilere talimat vererek terör örgütüne dokunulmasını engelleyenlerdir

Görevini kasten ihmal ederek şehirlerimizin cephaneliğe çevrilmesine göz yumanlardır

Şehirlerimize mayınlar, bombalar döşenirken bunu film izler gibi izleyenlerdir PKK şehirlerimizde asker alma şubesi kurarken, karakol açarken, vergi mahkemeleri kurarken korkakça görevini yerine getirmeyenlerdir PKK ile doğrudan görüşenlerdir

"Öcalan'ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz” diyenlerdir

Kirli masalarda karanlık pazarlıklar yapanlardır

Ve halkımızın verdiği şerefli göreve ihanet edenlerdir.

İktidarı boyunca terör örgütüne yardım ve yataklık eden Erdoğan, halkımıza karş işlediği suçlar ve ettiği hakaretler nedeniyle mutlaka hesap verecektir.

"Bu halkın teröristler kadar ile onuru ve gururu yoktur" diyen Erdoğan'ı aziz halkımıza tevdi ediyorı onur ve gurur kavramları ağzına yakşmayan bu şahsa en güzel cevabı halkımızın vereceğine inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.