Sanat Dünyasında Bir Kayıp Daha

Sanat Dünyasında Bir Kayıp Daha

Karaciğer nakli olmak için bir süredir donör aradığı belirtilen seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Karaciğer nakli olmak için bekleyen Payidar Tüfekçioğlu, dün akşam saat 21.40 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan sanatçının yakınları ve sanatçı dostları hastaneye akın etti. Usta sanatçı için Cuma günü Üsküdar’da bulunan Tekel Sahnesi’nde tören düzenleneceği öğrenildi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nın internet sitesinde, "Değerli oyuncumuz sevgili Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik, acımız sonsuzdur" mesajı paylaşıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından da Payidar Tüfekçioğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda "Türk tiyatrosunun ve Devlet Tiyatrolarının değerli sanatçılarından Payidar Tüfekçioğlu ustamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

CENAZESİ YARIN

Payidar Tüfekçioğlu, Cuma günü saat 11:00'de Üsküdar Tekel Sahnesi'nde düzenlenecek olan anma töreninin ardından, Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.