Şampiyonlardan Başkan Özbaş'a ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Özbaş'a ziyaret

Fethiye’de yapılan Şef Mavi 6. Ulusal Yemek Yarışması’nda altın ve gümüş madalyaları toplayan Denizli Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Ali Erdem Atlı ve şampiyon öğrenciler Sefa Karabostan, Furkan Mutluoğulları ve

A+A-

“Şampiyon Şefleri” ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Özbaş “Türk mutfağının ve güzel yemeklerimizin tanıtılmasına ve gelecek nesillere aktarılmasına yapmış oldukları katkılardan dolayı hem öğretmenimiz Ali Erdem Bey’e hem de öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Zaten çok başarılı bir ekipler. Katıldıkları tüm yemek yarışmalarında ses getiren işlere imza atıyorlar. Ali Erdem Öğretmenimiz ile daha önce ilçemizde görev yapmasından dolayı tanışıyoruz. Sefa kardeşim de ilçemizde aşçılık yapan bir dostumuzun oğlu. O yüzden kendilerini yakından takip ediyoruz. İnşallah bu başarıları katlanarak devam edecektir. Ulusal ve uluslar arası tüm yarışmalarında bizler Sarayköy Belediyesi olarak onların yanında olacağız ve üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.” Dedi.

 

Şampiyon şefler de Başkan Özbaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler ve başkana Türk mutfağının en özel damak tatlarından oluşan bir yemek sözü verdiler. Başkan Özbaş, şampiyon şeflere ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.