Şahin Tin‘e 2 Günlük Avrupa Görevi!

Şahin Tin‘e 2 Günlük Avrupa Görevi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, kısa adı UETD olan Avrupa Türk Demokratlar Birliği’nin davetlisi olarak Almanya’ya gitti.

A+A-

AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirdiği tek milletvekili olan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, iki günlük Almanya programının ilk gününde bu akşam UETD’nin Rosenheim ve Regensburg şubelerinin düzenleyeceği iftar programına katılacak.

 

Şahin Tin, ertesi gün de 26 Haziran Cumartesi günü Günzburg’da yine bir iftar programında Türk toplumunun temsilcileriyle buluşacak. Şahin Tin, katılacağı programlarda yapacağı konuşmalarda Türkiye ekonomisinin uluslararası sıralamada geldiği nokta, 2023 Vizyonu kapsamında hedefler ve Türkiye-Avrupa ilişkileri ile bu ilişkilerde Almanya‘daki Türk toplumunun rolü, yurtdışı teşkilatlanmasının önemi ve gereği, lobi çalışmalarında sivil toplumun önemi, teşkilatlanma ve çalışma yöntemleri gibi konulara değinecek.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin kendisine verdiği bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirterek, iftar programlarının yanı sıra Almanya’daki Türk toplumunun öncülüğünü yapan sivil toplum örgütlerini de ziyaret edeceğini açıkladı. Şahin Tin, “Ziyaretlerimiz esnasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Münih Şubesini, Türk işyerlerini, UETD‘nin Sponsoru olan esnafların işyerlerini Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Cemiyeti’nin Günzburg şubesini, Milli Görüş Günzburg Cemiyeti‘ni ve Günzburg’un önde gelen işadamlarını da ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunacağız. Bunun yanı sıra programımızda sanatsal etkinlikler de var. Türk toplumu ile kucaklaşacak, yanlarında olduğumuzu anlatacak, ülkemizin menfaatine olan konularda işbirliğimizin taşıdığı öneme dikkat çekeceğiz. Faydalı bir gezi olacağını inanıyorum“ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.