Şahin Tin'den, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Şahin Tin'den, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

A+A-

Şahin Tin; “Milletimiz verdiği ikinci kurtuluş ve istiklal mücadelesiyle Cumhuriyet ruhunu 15 Temmuz’da yeniden diriltmiştir” dedi.  

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin yayımladığı mesajında 29 Ekim 1923’de ilan edilen Cumhuriyetin 93. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın coşkusunu millet olarak yaşadıklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye belli dönemlerde zor süreçlerden geçiyor. Onurunu ve değerlerini korumak için nice mücadeleler verdi. Ancak milletimiz ülkesi, toprağı, bayrağı ve devleti gibi temel değerleri söz konusu olduğunda mücadelesini canı pahasına ortaya koyuyor, yılmıyor ve yıkılmıyor. Her zaman istikbalini ve istiklalini her şeyin üstünde tutan milletimiz, 15 Temmuz’da da olduğu gibi yine en zor şartlarda dahi olsa nasıl yeniden ayağa kalkarak dirilebileceğini tüm Dünya’ya cesurca gösterdi. Birliğimizi, kardeşliğimizi ve dirliğimizi hedef alan saldırılar içerden ve dışarıdan olmaya devam edecektir. Çünkü Türkiye tarih boyunca sadece kendi milletinin değil, bölgesindeki ve Dünya’daki mağdur, mazlum ve soydaşlarımızın da umudu olmuştur” dedi. 

Vatanımızı Canımız Pahasına Koruyacağız.

Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde Türk milletinin 1919’da çok zor şartlarda başlattığı Kurtuluş savaşını 1923’te yeni devletini kurarak taçlandırdığına dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin; “Türk milleti olarak kurtuluş savaşında olduğu gibi 15 Temmuz tarihindeki dışarıdan desteklenen ve içerideki hainlerin yaşattığı ihanet dalgasını, millet olarak milli ruhla ikinci istiklal mücadelesi vererek başardık. Bize düşen Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırma konusundaki gayretimizi daha da azim ve kararlılıkla sürdürmektir. Aziz milletimize ecdadımızın mirası olan bu tarihi değerleri canımız pahasına korumak ve yaşatmak vazgeçilemez temel inancımızdır. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere, 15 Temmuz tarihinde verilen ikinci istiklal mücadelesinde vatan için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Milletimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.