Sağlıklı Aile'yi Büyükşehir Anlatıyor

Sağlıklı Aile'yi Büyükşehir Anlatıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu'nda 27. dönem sona erdi. Bugüne kadar 954 mezun veren Evlilik Okulu'na 27. dönemde katılan 40 kursiyere sertifikaları verildi.

A+A-

Evlilik Okulu’nda 954. mezun sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projesi Evlilik Okulu'nda 27. dönem sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Evlilik Okulu bugüne kadar 954 mezun verirken, 27. dönem eğitimine katılan 40 kursiyer için Kent Konseyi binasında sertifika töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Değirmenci, sağlıklı evliliklerin oluşması için gereken desteğin her zaman verileceğini ifade ederek,”Sizlerle 27. dönemi bitirdik. Bugüne kadar 954 arkadaşımız bizim davetimize icabet etmiş. Hepinize teşekkür ediyoruz. Klasik belediyecilik anlamında altyapı, üstyapı, park, kavşak gibi düzenlemeleri yapıyoruz. Bunların yanında sosyal, kültürel, eğitim ve sportif anlamda da güçlü bir belediyeyiz” diye konuştu.

“Hamilelik Okulu geliyor”

Değirmeci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Evlilik Okulu çok önemsediğimiz bir proje. Hedefimiz iyi ve sağlıklı bir toplum. İyi bir nesil yetiştireceksek, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz olacaksa, iyi bir aile olması lazım. Dolayısıyla yeni nesil bizim gözbebeğimiz. İstiyoruz ki daha iyi şartlarda yetişsinler ve daha iyi geleceğe sahip olsunlar.” Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Hamilelik Okulu’nu anlatan Değirmenci, ”Ailemi Seviyorum çatısı altında yeni bir okul başlatıyoruz, Hamilelik Okulu. Sadece evlilikler için değil hamilelik sürecinde de ebeveynlerin yararlanması için bir kurs başlatacağız. Bu süreçte kadın doğum uzmanlarımız, diyetisyenlerimiz, çocuk uzmanlarımız olacak. Ben sizleri açılacak bu okulumuza da davet ediyorum. Denizlimiz inşallah güzel bir hizmetle daha tanışmış olacak” dedi. Değirmenci, konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikalarını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.