Ribery Fener'e

Ribery Fener'e

Sözleşmesinde “8 milyon euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Nani, Everton’la anlaştı. Fenerbahçe ise bu oyuncunun yerini, Bayern Münih’ten ayrılacak olan Franck Ribery ile doldurmayı hedefliyor.

A+A-

Geçen yaz transferin flaş takımı olan Fenerbahçesezon sonunda yine çok konuşulacak hamleler yapmaya hazırlanıyor. Gerek kulüp çevrelerinden sızan bilgilere gerekse Avrupa medyasında yer alan haberlere göre Fenerbahçe'de çok önemli transfer gelişmeleri yaşanacak. Buna göre, uzun süredir tekrar Premier Lig'e dönme hayalleri kuran Luis Nani, sezon sonunda bu amacına ulaşacak. Sözleşmesindeki 8 milyoneuro'luk serbest kalma maddesi ilk yılın sonundan itibaren geçerli olan Portekizli futbolcu bu hakkını hemen kullanacak.

Nani'nin Everton'la el sıkıştığını yazan Avrupamedyası, İngiliz kulübünün 8 milyon euro'yu ödemeye hazır olduğunu duyurdu. Fenerbahçe ise beklenen katkıyı sağlayamayan Nani'nin boşluğunu çok daha flaş bir isimle doldurmak istiyor. Sarı-lacivertli kulübün hedefindeki bu yıldızın Franck Ribery olduğu belirtildi. Sakatlığını atlattıktan sonra sahalara fırtına gibi dönen33 yaşındaki Fransız futbolcu, bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen, Bayern Münih'in kadroyu gençleştirmek istemesi nedeniyle sezon sonunda takımdan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.