Rengarenk bisikletler Merkezefendi'yi kuşatıyor

Rengarenk bisikletler Merkezefendi'yi kuşatıyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet hediyesi devam ediyor.

A+A-

'Arabadan İniyoruz Bisiklete Biniyoruz’ Projesi Devam Ediyor…

Bu noktada Hacı Şakir MelihaNilüfer Öz Ortaokulu’nda da öğrencilere Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun da katılımlarıyla bisiklet hediye edildi.

Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi ve bisiklet kültürünün Merkezefendi ilçesine kazandırılması açısından önemli bir proje olan ‘Arabadan İniyoruz Bisiklete Biniyoruz’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede ilçe sınırlarındaki okullarda 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet hediye ediliyor. Merkezefendi Belediyesi’nin ortaöğretim çağındaki çocukların yüzünü güldüren projesiyle Hacı Şakir MelihaNilüfer Öz Ortaokulu’nda bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilere bisiklet hediye ederek hem sağlıklı nesiller yetiştirmek hem de bisiklet kültürünü ilçeye kazandırmak istediklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Öğrencilerimize bisiklet hediyemize devam ediyoruz. Bugün de Hacı Şakir MelihaNilüfer Öz Ortaokulu’nda 5. Sınıf öğrencilerimize bisikletlerini teslim ediyoruz. Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak hem sağlıklı nesillerin yetiştirmek hem de bisiklet kültürünü ilçemize kazandırmak istiyoruz. Şimdiden öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Okul Müdiresi Nesrin Yalçın da açıklamasında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.