Ramazanoğlu ambulans teslim töreninde

Ramazanoğlu ambulans teslim töreninde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, memleketi ve seçim bölgesi Denizli'de, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 7 ambulans için düzenlenen teslim törenine katıldı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı'nca Çivril, Acıpayam, Bozkurt ilçelerinizdeki İstiklal, Karahayıt, Deliktaş ve Saraylar acil sağlık hizmetleri birimlerinde kullanılmak üzere kente gönderdiği yedi ambulansın 1 milyon 330 bin liraya mal oduğu öğrenildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi önündeki teslim törenine Bakan Ramazanoğlu'nun yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

Törende konuşan Ramazanoğlu, "15-20 yıl önce şırıngaları kaynatıp kaynatıp hastalara iğne yapıyorduk. Ben de doktorum. Yurt dışına gittiğimde, onların tek kullanımlık enjektörlerini görünce çok duygulanmıştım. Nerelerden nerelere geldik. Şimdi bizim de ambulans uçak, ambulans helikopterlerimiz var. Modern, donanımlı kara, hava, deniz ambulanslarımız yeterli mi? Yeterli değil. Biz büyük ülkeyiz. Bu nedenle yerel yönetimler, hayırseverler ambulans bağışlasın" dedi.

Bakan Ramazanoğlu, konuşmaların ardından ambulansları anahtarını sürücülerine teslim edip, "Allah, kazasız belasız hasta taşımayı nasip etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.