PKK'dan bombalı tuzak, şehit var

PKK'dan bombalı tuzak, şehit var

SUR'dan gelen son haberlere göre PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu 26 yaşındaki Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç şehit oldu.

A+A-

DİYARBAKIR’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Kenan Ardıç’ın 25 gün önce geçici görevle Diyarbakır’a gittiği bildirildi.

Bugün saat 11.10’da Sur ilçesinde polis ve askerlerin ortaklaşa sürdürdüğü operasyonda PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 26 yaşındaki Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç şehit oldu. Evli ve 2 yaşında Egemen adında bir oğlu olduğu öğrenilen Ardıç’ın, 4 yıldır Erzincan’da görev yaptığı ve 25 gün önce geçici görevle Diyarbakır’a gittiği bildirildi.

 

Şehit Kenan Ardıç’ın Erzincan’ın Akşemsettin mahallesindeki evine giden Vali Süleyman Kahraman, Emniyet Müdürü Doğan İnci, eşi İmran Ardıç’a ve yakınlarına ilk anda yaralı olduğu bilgisini iletti. Acı haberle şehit yakınları gözyaşlarına boğulurken, şehidin evi ziyaretçi akınına uğradı. Şehidin eşi İmran Ardıç ve yakınları Kenan Ardıç’ın memleketi olan Sivas’a gönderildi.

 BABA EVİNDE YAS

Şehit Kenan Ardıç’ın acı haberi, memleketi Sivas’ta üzüntüye neden oldu. Şehit haberini ailenin Diriliş Mahallesi, Gurbet Caddesi Gökdeniz Apartmanı’nda oturan babası Cemal Ardıç ve annesi Zeliha Ardıç’a polis yetkilileri tarafından iletildi. Şehit polisin bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Acı haberin ardından ailenin yaşadığı apartmana Türk bayrağı asıldı. Haberi alanlar da şehit evine akın etti. İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da şehidin ailesinin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Şehit polisin Erzincan Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli olduğu ve operasyonlar nedeni ile geçici görevle Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

Kaynak:.internethaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.