Pamukkale’ye Büyükşehir Eli Değiyor

Pamukkale’ye Büyükşehir Eli Değiyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukkale’deki yatırımlarını inceleyen Başkan Zolan, “Pamukkalemiz son 30 yılda alamadığı hizmetlerin en güz

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Ziyaret kapsamında ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin Pamukkale Mahallesi’nde yapımına devam ettiği Kadı Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, daha sona pazar yeri esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Ardından Pamukkale Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zolan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede yapılacak hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “Kadı Deresi, atıl ve bakımsız durumdaydı. Alanı toparlıyoruz. İnşallah etrafında peyzaj düzenlemelerini yaparak Pamukkalemize ve sizlere yakışır hale getireceğiz. Mahallemizde alt yapı ve üst yapı çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Pamukkalemiz son 30 yılda alamadığı hizmetlerin en güzelini almış olacak. Yollarımız kaldırımlarımız parklarımız çok iyi olsun istiyoruz” dedi.

“Adı konmamış bir savaş var”

Başkan Zolan, Türkiye ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, “Adı konmamış bir savaş var. Bu savaşta bazı ülkeler kendini gizleyerek terör örgütleri vasıtasıyla saldırı gerçekleştiriyor. Bu, mertçe yapılan bir savaş değil. Eski savaşlar göğüs göğse, yiğitçe olurdu. Herkes de sonuca razı olurdu” diye konuştu. Halep’te yaşanan olayların da içler acısı olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Yavrularımız, çocuklarımız çok zor durumda. İntihar etmek isteyenler var. Çünkü orada kadınlara, kızlara musallat olunuyor. Orada bir dram yaşanıyor. Şükürler olsun Cumhurbaşkanımız devreye girdi. Bir ateşkes sağlandı. Bir koridor oluşturuldu. İnşallah o koridorda acılar azaltılır. Yardım edilir” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.