Pamukkale Mhp İlçe Başkanının 30 Ağustos Mesajı!

Pamukkale Mhp İlçe Başkanının 30 Ağustos Mesajı!

Zaferler dendiği zaman Türk Tarihinde hep Ağustos ayı akla gelir. Yurdun dört bir yanı işgal altındayken tarih boyunca özgür yaşamış Türk milleti bu işgallerin hiçbirine boyun eğmeyerek bin yıldır yaşadığı bu toprakları her zaman kanıyla, canıyla geri alm

A+A-

Büyük Taarruz da Malazgirt Meydan Savaşı gibi 26 Ağustos 1922 tarihinde başlamış, kükremiş arslanlar gibi düşman mevzilerine çullanan Mehmetçik süratle zafere doğru koşmuştur. 30 Ağustos günü Türk ordusundan kaçıp kurtulmak isteyen düşman artıkları da İzmir körfezinde denize dökülmüşlerdir. İşte tam 94 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bizlere bu zaferi armağan eden İstiklal mücadelemizin yiğit kahramanlarıyla bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla ve minnetle anıyor, başta Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Yine yakın bir zamanda, ülkemiz iç ve dış düşmanlar tarafından planlı bir kuşatma altına alınmak istenmektedir. 15 Temmuz’da, ABD Uşağı, Müslüman görünümlü Türk düşmanı Fetonun Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli üniformalarını giymiş şerefsiz köpekleri Türk milletinin inanç ve direnci karşısında bertaraf olmuşlardır. Herkes bilmeli ki 15 Temmuz’un en büyük kırılma noktalarından biri de Bilge lider Sn Devlet Bahçeli’nin feraset, öngörü ve sağduyusuyla zamanında yapmış olduğu hamlelerdir. Bu noktada 15 Temmuz bir milat olarak kabul edilmeli ve mevcut hükümet, devletimizin tüm kadrolarını da milli şuura sahip, devletin bütünlüğü ve bekasını düşünen insanlarımıza teslim etmeli, sinsi sözde cemaat yapısının her alandaki kökünü kazımalıdır.

‘‘Önce ülkem ve milletim” diyebilen yegâne bir fikrin mensupları olarak da bizler, teşkilatımız olarak hiçbir zaman siyasi ve şahsi ikbal düşünmeden vatan uğruna ne gerekiyorsa, Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde, ülkemizin bekası için bütün varlığımızı ortaya koymaya devam edeceğiz.

Unutulmamalıdır ki bu topraklardaki bin yıllık hâkimiyetimizin temelinde, Müslüman Türk kimliği yatmaktadır. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan Yüce Türk Milleti, bugün yine aynı şuurla, aynı inanç ve ruhla, milli birlik ve beraberliğimize kasteden FETÖ/PDY, PKK/KCK, IŞİD her türlü şer odaklarına ve teröristlere, demokrasi düşmanlarına karşı yine tek vücut olup Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ebediyete kadar koruyacak ve yaşatacaktır .

Ne mutlu Türk’üm diyene .

İsmail CİRİT

Milliyetçi Hareket Partisi

Pamukkale İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.