Pamukkale’de Futbol Heyecanı

Pamukkale’de Futbol Heyecanı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan “Pamukkale’de Futbol Şöleni”in ikincisi için geri sayım devam ediyor. “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni-Sonbahar 2015” adıyla gerçekleşecek olan halı saha futbol turnuvasına katılmak için son tarih 15

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki bu yılın Haziran ayında yapılan “Pamukkale’de Futbol Şöleni Halı Saha Futbol Turnuvası”nın başvuruları devam ediyor.  Yılın ikinci etkinliği “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar 2015” adıyla gerçekleşecek. 28 Eylül’de başlayan başvurular devam ediyor. Turnuvaya katılım için yoğun bir başvuru olurken, son başvuru tarihi 15 Ekim 2015. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan halı sahalarda oynanacak olan müsabakaların büyük heyecana sahne olması bekleniyor. Turnuvaya katılım şartları ve her türlü detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesi www.pamukkale.bel.tr’de yer alıyor. İlçe sınırları içinde bulunan 68 mahallenin en çok 2’şer takımla temsil edileceği turnuvanın başlama tarihi ise katılan takım sayısına göre belirlenecek.

 

“TAKIMINI KUR, HEYECANA KATIL”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal projelerden biri olan. “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni-Sonbahar 2015” halı saha futbol turnuvasına başvuruların devam ettiğini söyledi. “Haziran ayındaki turnuvaya 52 takım katılmıştı” diyen Gürlesin, “Turnuvamıza ilk kez yapılmasına rağmen ilgi büyüktü. Mahallelerimizden bu konuda istek geldi. Biz de her yıl iki kez yapmayı planladığımız turnuvanın ikincisinin hazırlıklarına başladık. Başvurular 28 Eylül’den itibaren alınmaya başlandı. Başvurular 15 Ekim’e kadar devam edecek. İlçe sınırları içerisinde yer alan vatandaşlarımız, gerekli evrakları hazırlayarak mahalle muhtarları aracılığıyla başvurularını yapabilir. Ben özellikle gençlere ‘Takımını kur, heyecana katıl’ diyerek turnuvaya katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.