Pamukkale'de Fuhuş Operasyonu! 100 gözaltı

Pamukkale'de Fuhuş Operasyonu! 100 gözaltı

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda para karşılığı fuhuş yaptıkları ileri sürülen yabancı uyruklu 65 kadın ile kadınları zorla fuhuşa teşvik ettikleri ileri sürülen 35 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt dışından Pamukkale'ye getirilen kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Pamukkale ve Karahayıt'ta dün   gece toplam 10 otel ve pansiyona eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen Rusya, Gürcistan ve Azerbaycan uyruklu 65 kadın ile bu kadınlara fuhuşa zorladıkları ileri sürülen 35 Türk vatandaşı gözaltına alındı.

 

Şüphelilerin kaldığı pansiyonlarda yapılan aramalarda ruhsatsız olduğu belirlenen 2 tabanca, 4 av tüfeği ve bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 35 şüpheliden 27'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, İ.O. (34), S.G. (35), H.Ç. (33), F.K. (39), F.K. (42), M.Ç. (43), H.P. (31) ile Rus vatandaşı G.A. (30) adliyeye sevk edildi.

 

Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınların ise sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.