Pamukkale'de Camiiler Işıl Işıl Olacak

Pamukkale'de Camiiler Işıl Işıl Olacak

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, camilerin temizliği ve bakımı başta olmak üzere Müftülüğe verdiği sınırsız destekten dolayı teşekkür etti.

A+A-

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, camilerin temizliği ve bakımı başta olmak üzere Müftülüğe verdiği sınırsız destekten dolayı teşekkür etti. Belediye olarak camilerimizdeki her türlü çalışmalarda Denizli Müftülüğünün yetişemediği yerlerde imzaladıkları protokolle kendilerinin devreye girdiğini belirten Başkan Gürlesin, 2016 yılında da görsel anlamda Pamukkale İlçesi’ne güzel bir renk katmak için cami ve bina aydınlatmaları projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

 

 

Geçtiğimiz aylarda Pamukkale Belediyesi ile Denizli İl Müftülüğü arasında ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerin bakım, onarım çalışmaları ve temizliği ile peyzaj ve şadırvan yapımı gibi konuları kapsayan protokol imzalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kurduğu cami temizlik, bakım, onarım ekibi de belirli periyotlarla cami temizliğinden bakımına kadar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, camilerin temizliği ve bakımı başta olmak üzere Müftülüğe verdiği sınırsız destekten dolayı teşekkür etti.“Pamukkale Belediyesi bizim her zaman yanımızda oldu” diyen Müftü Aşık, “Camilerimizdeki her türlü ihtiyaçlarda Pamukkale Belediyesi bizim yanımızda olacak. Bize her konuda destek veren Hüseyin Başkanım sizlere teşekkür ederim” dedi.

 

CAMİLERLE İLGİLİ MÜJDE VERDİ

Okullar ve camilerin çok önemsediklerini belirten Başkan Gürlesin, “Okullarımız ve camilerimiz bizim için önemli. Eğitime sağladığımız destek yanında Allah’ın evi camilerimizin de ilçemizde temizliğinden bakımına her türlü desteği sağlıyoruz. İlçemizde bulunan 158 caminin halılarının yıkanıp gerekirse değiştirilmesi, şadırvan ve peyzaj yapımı ve temizlik gibi çalışmalarını ekiplerimiz aralıksız belirli periyotta yapmaya devam ediyor. İl Müftülüğümüzün yaptığı çalışmalardaki eksikleri gidermek için çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında birde 2016 yılında camilerimizin de içinde olduğu yeni bir projeyi hayata geçireceğiz. İlçemizde görsel anlamda bir renk katmak noktasında camilerimiz başta olmak üzere bina aydınlatmaları yapacağız. Hem camilerimizin görselliğine bir katkı sunulacak hem de ilçemizde bu aydınlatmalarla farklı güzel bir yapı olacağını öngörüyoruz. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkacak ” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.