Pamukkale Belediyesinden Bir İlk Daha

Pamukkale Belediyesinden Bir İlk Daha

Pamukkale Belediyesi, Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği “Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası”na katıldı.

A+A-

İl ikincisi olan Pamukkale Belediyesi, Kemer’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek. Masa tenisi sporcularını kabul eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sporcularımızın Antalya’dan başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi kuruluşundan sonra ilk kez Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği “Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası”na katıldı. Denizli’deki il birinciliği müsabakalarında 37 takım ve 148 sporcu mücadele etti. Zevkli müsabakalar sonunda Pamukkale Belediyesi Masa Tenisi takımı il ikincisi olmayı başardı. Pamukkale Belediyesi personelleri Hilmi Efe, Sedat Hız ve Hüseyin Batum’dan oluşan takım dereceye girerek Pamukkale Belediyesi’ne ilk kupasını kazandırdı. Antalya’nın Kemer ilçesinde 22-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Kurumlar Arası Masa Tenisi Şampiyonası’na katılacak olan sporcular Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek, il ikinciliği kupasını takdim etti.

BAŞARI BEKLİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Sevinçli’nin de hazır bulunduğu ziyarette sporcuları kutlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “ Denizli genelinde 37 takım arasında dereceye girmeniz bizi mutlu etti. Kemer’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda daha başarılı sonuçlar bekliyoruz. Pamukkale Belediyesi kuruluşundan bu yana spora ve sporcuya destekler veriyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Ben il ikincisi olarak Pamukkale Belediyesi’nin adını Türkiye Şampiyonası’na taşımanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bu başarıların artarak devam etmesini bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.