Pamukkale Belediyesi Üst Yapıya 20 Milyon Harcadı

Pamukkale Belediyesi Üst Yapıya 20 Milyon Harcadı

Pamukkale Belediyesi, geride kalmak üzere olan 2016 yılında üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yaptı.

A+A-

Asfalt, beton parke, bordur, yağmur suyu hattı, perde duvar çalışmalarının yanı sıra ekipler, eğitim ve ibadethane, hizmet binaları ve park yapımı işlerini yerine getirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında ilçe genelinde üst yapı atağında olduklarını ifade ederek, “Bu atağımız 2017 yılında da devam edecek” dedi.

 

İki sınır mahallesi arasında 65 kilometrelik mesafe bulunan Pamukkale Belediyesi, 2016 yılında 68 mahallede de üst yapı çalışmalarına ima attı. Tamamlanmak üzere olan 2016 yılında ilçe genelinde hemen hemen tüm mahallelerde üst yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama doğrultusunda tüm mahallelerde gerekli çalışmalara imza attı.

 

110 BİN METRE KARE ASFALT DÖKÜLDÜ

 

Pamukkale Belediyesi, 2016 yılı içinde toplam 110 bin metre kare asfalt çalışması yapılırken, bir çok mahallede yollar asfaltlanmış oldu. Özellikle kent içi trafiğini rahatlatması planlanan Kale-Karakurt arasındaki geçiş yolu en önemli yatırım olarak dikkat çekti. Pamukkale mahallesi içinde yapılan yollar ile Yeniköy-Pamukkale arasındaki asfaltlanan yollar dikkat eken yatırımlar olurken, bir çok mahallede de var olan yol sorunları Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından giderilmiş oldu. Ekipler 250 bin metre kare yol ve kaldırım parkesi döşerken, 50 bin metre bordur, 1300 metre yağmur suyu hattı, 4 bin metre oto korkuluk sistemi ve benzeri çalışmalar Pamukkale halkının hizmetine sunuldu. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sadece yol ve asfalt değil, ibadethane ve okullarda da çalışmalar yaptı. İlçe genelindeki camilerde gerekli olan çalışmalar yapılırken, okullara konferans salonu, boya ve benzeri çalışmalarla destek verildi. Hizmet binaları ve muhtarlık binası yapımı gibi çalışmalar da imza atan Pamukkale Belediyesi ekipleri, sayısız parkı da elden geçirerek çocukların kullanımına sundu.

 

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılı içinde ekiplerin her mahalleye mutlaka ulaşarak hizmet götürdüğünü söyledi. “İlçemizde 68 mahallemiz var” diyen Başkan Gürlesin, “İlçe sınırlarımız oldukça geniş. Biz bunu bahane olarak görmeyip her mahallemize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Üst yapı açısından ilçemiz genelinde bir çok önemli çalışmaya imza attık. Üst yağı denilince sadece asfalt akla gelmemeli. Biz asfaltın yanı sıra beton parke, bordur, yağmur suyu hattı, oto korkuluk sitemi ve gerekli olan yerlerde de perde duvar çalışmaları yapıyoruz. Sadece bu çalışmalar değil cami ve okullarımıza önemli çalışmalarla dokunduk. Hizmet binaları ve pazaryerleri gibi hizmetlerimiz de oldu. Park bahçelerde de yapılan çalışmalarla halkımıza hizmet verdik. 2017 yılında da 2016’da olduğu gibi çalışmalarımız devam edecek. Biz Pamukkale’yi geleceğe daha iyi halde hazırlamalıyız. İlçemizin merkezindeki standardı her mahallemize sağlamak için ekiplerimiz önemli çalışmalara imza atacak. Biz Pamukkale halkının daha iyi şartlarda yaşamasına olanak sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.