Pamukkale Belediyesi'nden Akköy'e Bir Hizmet Daha

Pamukkale Belediyesi'nden Akköy'e Bir Hizmet Daha

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan Akköy Kapalı Pazaryeri’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Akköy için tüm mahallelerimize olduğu gibi hizmetlerimiz devam ediyor. Kısa sürede kapalı pazaryeri yaptık. Halı sahamız yıl sonuna kadar açıyoruz. Bu mahallemize 6 kilometre yol, kaldırım ve bisiklet yolu yapılacak” dedi.

 

Tüm mahallelerine hizmet sunmak için çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi, Akköy’e kapalı pazaryeri yaptı. 7 ay önce inşaatı başlanan ve 2 bin 100 metrekare kapalı, 2 bin 500 metrekare açık alanı bulunan Akköy Kapalı Pazaryeri’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Kapalı Pazar yerinde toplam 220 metrekare dükkan alanı bulunurken, en az 120 tezgah açılabilecek. Tesiste bay, bayan tuvaleti ve engelli tuvaleti ve mescit de bulunuyor. Pazaryerinin çevresindeki 4 kilometrelik yol da asfaltlandı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AKKÖY’E MÜJDELER VERDİ

 

Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy’e tüm mahallelere olduğu gibi hizmet götürmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “1 yılı aşkın süredir görevde olan bir belediye olarak hizmetlerimiz devam ediyor. Akköy’de kısa sürede modern bir kapalı pazaryeri yaptık. Her şeyin düşünüldüğü bu pazaryerinin maliyeti yaklaşık 1 milyon 100 bin lara. Bu pazaryeri halkımızın rahatça alış veriş yapabileceği bir mekan oldu. Biz Akköy’ü Karahayıt ve Pamukkale ile birlikte düşünüyoruz. Bu nedenle Pamukkale’den gelen ve Karahayıt’a bağlanan toplam 6 kilometrelik yolda sıcak asfalt, kaldırım ve bisiklet yolu yaparak Akköy’e yakışır hale getireceğiz. Ayrıca gençlerimizin spor yapmasını olanak sağlayacak halı sahamız da yıl sonuna kadar hazır hale gelecek. Akköy bizim için çok önemli. Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte bu mahallemiz de daha güzel hale gelecek. Biz 68 mahallemize de aynı hizmeti götürmek için tüm ekiplerimizle yoğun mesai harcıyoruz. Kapalı pazaryerinin halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise büyükşehir yasasından önce Akköy’de yaşayanların teredtüt yaşadığını ifade ederek, “Ancak bir taraftan büyükşehir belediyesi bir taraftan da Pamukkale Belediyesi Akköy’e hizmetler sundu. Sunmaya da devam edecek. Bu kapalı pazaryeri halkımız için çok önemli. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise yapılan pazaryerinin önemli olduğunu ifade ederek, “Bu bölge çok önemli. Biz Denizli için hizmet ederken her mahallemizi düşünüyoruz. Pamukkale ovası için önemli olan Cindere İletim Kanalı’ndan su verilmeye başlandı. Pamukkale Belediyesi de yaptığı hizmetlerle Akköy’ü layık olduğu hale getirecek. Bu tesiste emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri yapılan dualar eşliğinde Akköy Kapalı Pazaryeri’nin açılışını yaptı. Açılışta vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.