Öztürk,Genel Merkeze Demediğini Bırakmadı!

Öztürk,Genel Merkeze Demediğini Bırakmadı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) görevden alınan son seçilmilmişDenizli İl Başkanı Yasin Öztürk, yayınladığı bayram mesajında Genel Merkezi ağır ifadelerle eleştirdi.

A+A-

Öztürk mesajında, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve  şürekâsının bayramı Ülkücülere zehir ettiğini belirterek,”Bayramlar her türlü güzelliğin, kadirşinaslığın ve dostluğun paylaşıldığı kut günleridir. Ancak ilk kez Ramazan Bayramı kutlamasını biz Denizli’li ülkücüler üzgünlük ve kızgınlık ile yapıyoruz. 19 yıldır tüm varlığımızla Sayın Bahçeli’nin genel başkanlığına hizmet ettik.      Türk-İslam davasının, ülkümüzün iktidar olması için çabaladık, her seçimde ülke ortalamasının üstünde oy aldık, dört dönemdir kıymeti kendinden menkul, ölü taklidi yapan kişiyi seçtik,partimizi mecliste vekilsiz bırakmadık. 1 Kasım seçimleri sonrası demokratik taleplerimizi dile getirince de birden işbirlikçi, paralel, çürük yumurta, ucube, rezil, alçak olduk. Çok Şefkatli yardımcısı bizleri tehditlerle, biryerlere Adanmış yardımcısı bizleri nesebi gayri sahih olmakla, esrik ama çok Edipsiz yardımcısı PKK’lı olmakla suçladı. Desteklediğimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendiye ağza alınmayacak küfürler ettiniz,ettirdiniz. En önemlisi delege karşına çıkamayarak korkaklık ettiniz” dedi.

“TARİH SİZİ KENDİ DELEGESİNDEN KAÇAN KORKAKLIĞINIZ İLE YAZILACAK”

Bahçeli’nin havuz medyasının kiralık kalemlerinden destek alkdığını kaydeden Öztürk şunları söyledi: “Hukukun sarayın emrinde olduğu bugünleri, çocuklarımız ileride ibretle okuyacak ve akıllarında sadece bunu yapanların vicdansızlıkları kalacaktır. Hangi genel başkan kendi seçtiği delegeden korkar?Hangi genel başkan kongreyi engellemek için binlerce ayak oyunu kurgular?Hangi genel başkan borsa sahtekârı birinden helal süt emmiş deyip medet umar?Hangi genel başkan havuz medyasının kiralık kalemlerinden destek alır?Hangi genel başkan sırf sabahları gelmek için bir partiyi elinde tutar? Keşke ;Son seçimlerde Güya bizlere hakaret maksadı ile söylediğiniz tosbağa kadar yol aldırabilseydiniz partimize. Ey MHP yönetimi Ülkücünün Çilesini yazan Rahmetli Galip Erdem’in dediği gibi “Yarın, seçim zamanı, milletin huzuruna, utanarak çıkacaksınız.Ne var ki,  bu yapıyla çok kısa müddet zarfında Türkiye'miz çok büyük şeyler kaybedebilir. Hepinizi, fedakârlığa davet ederim. “Kayıtlı ve şartlı” bir hâkimiyete razı olunuz". Gök Girsin Kızıl Çıksın ki, Bizler MHP’nin gerçek sahipleri olarak her türlü hukuki ve siyasi mücadeleyi yapacağız. Sizlerden ve avenelerinizden, her türlü yıldırmalarınızdan, gizli kapaklı anlaşmalarınızdan, sarayınızdan korkmuyoruz. Ama siz bizim bu cesaretimizden ve kararlılığımızdan yaprak gibi titriyorsunuz. Kurduğunuz çarkı, düzeni bozacağız ve Partimizi sizlerden arındıracağız.Ülkemizin ve Ülkümüzün önünü tıkayan kilit taşını çekeceğiz.Tarih bizi bir avuç cesur insan, sizleri de kendi delegesinden kaçan korkaklığınız ile yazacaktır. Tüm Ülkücülerin bayramı zehir oldu, ülkemizin bayramı kutlu olsun.” MESUT GÜLER

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.