Öztürk : “Elem Yec'al Keydehüm Fî Tadlîl

Öztürk : “Elem Yec'al Keydehüm Fî Tadlîl

Yeni bir iktidar zarureti doğmuştur. Bunun iki temel sebebi vardır.

A+A-

Yeni bir iktidar zarureti doğmuştur. Bunun iki temel sebebi vardır.Birincisi korunma içgüdüsü ve toplumsal huzurun yok oluşu,

İkincisi ise ekonomik sıkıntılar sebebiyle toplumun çaresiz ve bunalmış olmasıdır.İlkinden başlayalım. Çözüm sürecinin vatandaşımız nezdinde çözülme süreci olduğunun farkına varılmıştır.

Oslo’da yapılan gizli pazarlıkların, Dolmabahçe’de açık açık sergilenir hale gelmesi, verilen tavizlerin bölücülerce güçlenme ve fütursuzca taleplere dönmesi milletimizce görülmektedir.Ayrıca Erdoğan tipi başkanlık modeli isteminin bütün yetkilerin tek adamda olduğu amacın ihanet sürecinin sonuçlandırılması ve Türkiye’nin üniter yapısının bölüneceği federasyona geçişin başlangıcı olduğu yüce Türk Milleti tarafından doğru algılanmış ve gereken cevabını iktidarı değiştirmek için  7 Haziran’da vereceğinden hiçbir kuşkum yoktur.İkinci zaruret ise; İşsizliğin 3 milyon 300bin civarına çıktığı, Açlık sınırının altında olan asgari ücretli çalışan sayısının 5 milyon olduğu ,bu oranlara ailesel istatistik eklenince 25 milyon kişinin geçinmek şöyle dursun yaşam mücadelesi verdiği bir ortam mevcuttur.

Öte yandan emekli için hayat çekilmez hale gelmiş evladının düştüğü darboğazda o da kredi batağına saplanmış,

Çiftçinin durumu içler acısı; ürettiği para etmemekte harcadığı para ürettiğinin karşılığına dönmemektedir.

Gençlerimiz sürekli değişen eğitim sistemi ile yap-boz tahtasına dönmüş, İşsizliğin ve ekonomik darboğaz yüzünden evlenmeye bile korkar hale gelmiş velhasıl geleceğimizin teminatı gençlerimiz hayata karamsar bakar olmuşlardır.

 

Tüm bunlar olurken “yandaş,lale,sülale devri” A.K.P tarafından sergilenmekte;Kamu kurumlarında,Aksaray’da israf had safhadadır.Bakanlık bütçelerinin çok üstünde olan harcamalar bile çerez parası gibi hayasızca açıklanmaktadır.

17-25 Aralık’da yaşanan hadiselerde zeytinyağı gibi  üste çıkmışlar 4 yüzsüzü yüce divana göndermek yerine üyelerinden birisi de denizli Milletvekili olan AKlama komisyonlarında ve sindirdikleri yargı vasıtasıyla , yandaş Medyalarını da devreye sokarak gözlere perde çekmeye kalkmışlardır.  Rüşvet ve Yolsuzluk düzenlerini Parelel’in kendilerine hazırladığı bir kumpas gibi sergilemişler tabiri caizse çaldıklarına kılıf yapmışlardır.

Milletimiz partizanlığın tavan yaptığı,Yandaş olmayanların yaşam hakkı tanınmadığı, A.K.P Devleti gibi yönetilen YENİ bir TÜRKİYE istememektedir.Çözüm ne derseniz gayet basit. Güvenin tesis edileceği,Huzurun sağlanacağı,bayrağın indirilemeyeceği,ezanın dindirilemeyeceği tek iktidar,tek alternatif Milliyetçi Hareket partisi’dir.

Bu Toplumsal deformasyonu onaracak ve ülkemize Huzurlu bir Gelecek sağlayacak tek parti M.H.P ‘dir. Beyannamemizdeki tüm taahhütlerimizin kaynağı bellidir.  Başlıca kaynak; bunlara bağlanan hortumların kesilmesi  bile yeterlidir.

Pervasızca yapılan israfın minimize edilmesi bile başlı başına kaynaktır. İktidarımızda DEVLET SÖZÜ veriyoruz.

Net Asgari Ücret 1400 tl olacaktır.Asgari Ücretliden vergi alınmayacak,bütün çalışanların gelirinin asgari ücret kadar kısmı vergi dışı bırakılacaktır.Ticari araç kullanan Şoförlere  , Sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilecektir.Öğretmenlerin,Kamudaki Avukatların ve Polislerin ek göstergeleri 3600’e yükseltilecektir.

Kamuda çalışan taşeron İşçiler,4/C’liler,Sözleşmeli ebe ve hemşireler kadroya geçirilecektir.Çiftçiye Mazot 1,75 tl olacaktır.Muhtaç ailelere iş imkanı ya da 700 tl “Aile Desteği” verilecektir.Emeklilerimize senede 2 defa Asgari ücret tutarında “Emekli Destek Ödeneği” verilecektir.Emeklilikte yaş ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetleri giderilecektir.

Üniversiteye Giriş Sınavı kaldırılacaktır.Vatandaştan Elektrik kayıp-kaçak bedeli alınmayacaktır.Her öğrenciye 10 bin tl ye kadar “Yüksek Öğrenim Kuponu” verilecektir.Evlenen gençlere Faizsiz ve 2 yıl sonra ödemeli “Evlilik Kredisi” verilecektir.

Kapatılan Belde Belediyeleri yeniden kurulacaktır.

 

M.H.P ’nin yanında olmak, M.H.P ’ye oy vermek    

Kurtuluş Savaşında düşmana kurşun sıkmak kadar, 

Cenabı-ı Hakkın Fil Suresinde belirttiği gibi 

“Elem yec'al keydehüm fî tadlîl.”(Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı?)

Ebabil kuşlarının Ebrehe ’nin ordusuna atığı bir taş tanesi kadar 

Onurlu bir iştir.

Bu sese kulak verin.

BİZİMLE YÜRÜ DENİZLİ…..           

 

YASİN ÖZTÜRK 

M.H.P DENİZLİ İL BAŞKANI 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.