Özgecan'ın Katili Cezaevinde Öldürüldü

Özgecan'ın Katili Cezaevinde Öldürüldü

Mersin'de Özgecan Aslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken ile babası Ahmet Suphi Altındöken hapishanede vuruldu. Suphi Altındöken hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Tüm Türkiye'nin günlerce konuştuğu Özgecan Aslan cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan baba ile oğlu, ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Suphi Altındöken burada hayatını kaybetti.

 

BABA DA 2, OĞLUNDA 1 KURŞUN YARASI VAR

 

İlk bilgilere Özgecan Aslan'ın katillerinden Necmettin Altındöken'de iki, oğlu Suphi Altındöken'de 1 kurşun yarası tespit edildi. Bu arada, görevli askerler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

CEZAEVİNDE GERGİN ANLAR

 

Olayın yaşandığı Adana Kürkçüler Cezaevi'nde gerginlik yaşandığı cezaevine takviye olarak çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

 

AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞLARDI

 

Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altıdöken ve arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.