Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp

Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Çakır Mahallesi'ndeki geçen pazartesi sabahı evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan çiftçi 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'ın otomobili, dün Dalaman Çayı kenarında çamura saplanmış halde bulundu.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Çakır Mahallesi'ndeki geçen pazartesi sabahı evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan çiftçi 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'ın otomobili, dün Dalaman Çayı kenarında çamura saplanmış halde bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri bölgede Acar'ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam’a bağlı Çakır Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’dan Pazartesi gününden beri haber alamayan yakınları, jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmalarında Acar'a ait 20 SA 742 plakalı otomobil Kavaklıdere mevkiinde çamura batmış bir şekilde bulunmuştu.

Acıpayam İlçesi'nin Çakır Mahallesi'ndeki evinden pazartesi sabahı çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali Acar'a ait otomobil, dün sabah Örenyolu Kavaklıdere Mevkii'nde çamura saplanmış halde bulundu. Ancak Acar bulunamadı. Yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Acar'ın geçen pazartesi günü evden çıktığını söyleyen yakınları, havuç toplamak için ayrıldığını belirtti. Acar'ın tarlasından topladığı havuçları çay kenarında yıkadıktan sonra otomobiline yüklediği, ardından da kaybolduğu belirtildi. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine arama çalışması başlatıldı. Jandarma, AFAD ve mahalle halkı bölgede arama çalışması yaptı, ancak Acar'a ulaşılamadı. Acar'ın Dalaman Çayı'na düşüp sürüklenmesi ihtimaline karşı çayda da arama yapılacağı öğrenildi. Bugün Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıçlarla çayın derin bölgelerinde arama yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.