Otçu, MHP ve BBP’yi ziyaret etti

Otçu, MHP ve BBP’yi ziyaret etti

Kızılay Denizli Şube Başkanlığına seçilen Erdal Otçu, MHP ve BBP’yi ziyaret ederek vefat yıl dönümlerinde her iki merhum lidere Allah’tan rahmet diledi. Otçu, ziyaretlerde ayrıca Kızılay çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.

A+A-

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, MHP Lideri Merhum Alparslan Türkeş ve BBP Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıl dönümlerinde parti teşkilatlarını ziyaret etti.  İl Başlan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Otçu, burada Kızılay’ın çalışma alanları hakkında da önemli bilgiler verdi.

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatını ziyaret eden Otçu, burada MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Birtürk, yeni oluşan MHP yönetimimi Otçu’ya tanıttı. MHP Lideri Merhum Türkeş’in vefat yıl dönümünde kendisini rahmetle andıklarını söyleyen Otçu, teşkilata da çalışmalarda başarı diledi.

Daha sonra Büyük Birlik Partisi Denizli Teşkilatı ve Alperen Ocaklarını ziyaret eden Otçu, burada da BBP İl Başkanı Halil İbrahim Yılmaz tarafından karşılandı. BBP MKYK üyesi Mehmet Efe ve eski İl başkanlarının da hazır bulunduğu görüşmede, BBP Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andıklarını söyledi. Her iki ziyarette Kızılay’ın kamu yararına çalıştığına dikkat çeken Otçu, Kızılay’ın hizmet alanları hakkında partilileri bilgilendirdi.

Kızılay’ın ülkemizde ve dünya genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydeden Otçu, Kızılay’ın hizmet yelpazesi çok genişledi. Yıllardır kan alma ve verme hizmetleri ile anılan Kızılay, artık birçok alanda hizmet vermektedir. Ağustos ayında açılmasını planladığımız kan merkezimiz, Denizli’mize faydalı olacaktır. Burada toplanan kanlar İzmir bölgeye giderken artık Denizli’de gerekli işlemler yapılabilecek. Bu da bizlere büyük kolaylık sağlayacak” dedi.

Son olarak Kızılay’ın partiler üstü bir kuruluş olduğuna ve her kesimi kucakladığına dikkat çeken Otçu, Kızılay, bizlerin ortak değeridir. O değere her kesim sahip çıkmalıdır” dedi.

 

Öte yandan MHP ve CHP’deki görüşme Merhum iki lider Türkeş ve Yazıcıoğlu ruhuna okunan Aşrı Şerif ve yapılan dualar ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.