Büyükşehir Bir Yılda Tamamlayacak

Büyükşehir Bir Yılda Tamamlayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında kent merkezi ve ilçelere, 1.273 kilometre içme suyu, 1.122 kilometre kanalizasyon ve 105 kilometre yağmur suyu olmak üzere bir yılda toplam 2.500 kilometrelik hat döşen

A+A-

Denizli-Almanya arası mesafenin yaklaşık 2.500 kilometre olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, söz konusu çalışmayı Denizli-Almanya arası hat döşemeye benzeterek, rekor yatırımın 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 2016-2017 Eylem Planı’nda yer alan 121 Dev Proje kapsamında Denizli geneline toplam 2.500 kilometre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenecek. Kent merkezi ve ilçelerdeki altyapı çalışmaları kapsamında 1.272 kilometre içme suyu hattı döşeyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) ihtiyaç duyulan tüm bölgelere 1.122 kilometre kanalizasyon hattı ile 105 kilometre yağmur suyu hattı inşa edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de ulaşımdan sonra en büyük talebin altyapı olduğuna dikkati çekerek, “Bir yıl içinde 1.272 kilometre içme suyu, 1.122 kilometre kanalizasyon ve 105 kilometre de yağmursuyu hattı döşeyeceğiz. Bunun toplamı 2500 kilometre. Denizli-Almanya arası mesafe yaklaşık 2.500 kilometre. Bu proje Denizli’den Almanya’ya hat döşemek gibi bir şey. İnşallah bunu bir yıl içerisinde yapacağız. Birçok yerleşim yerindeki içme suyu ve kanalizasyonla ilgili dertlere derman olacağız” dedi.

 

“Her zaman kalıcı işlere imza attık”

 

2016-2017 Eylem Planı’nda yer alan 121 Dev Projeyi açıklayarak Denizli'de bir ilki başlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, projelerin tek tek gerçekleştirileceğini söyledi. Alt yapının zor ancak kalıcı işler olduğunu belirten Başkan Zolan, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri her zaman kalıcı işlere imza attık. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, şehrimiz ve ülkemiz için altyapıya büyük önem veriyoruz. Bu süreçte bize destekleriyle güç veren ve sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.