Osman Zolan'dan Kurban Bayramı Mesajı!

Osman Zolan'dan Kurban Bayramı Mesajı!

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, Denizlimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutlul

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, Denizlimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullanan Başkan Zolan, Türkiye’nin huzuruna kast eden menfur saldırılar karşısında bayramın getirdiği birlik ve beraberlik iklimi ile kenetlenme ve kardeşlik duygularının daha da güçleneceğini söyledi.

En önemli manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı vesilesiyle dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini kaydeden Başkan Zolan, “Kurban Bayramı gurbettekiler için vuslatı, evlatlar için anne baba hürmetini, anne babalar için evlat şefkatini, ihtiyaç sahipleri için gelecek yardımları, akrabalar için yakınlaşmayı, vefat edenler için hatırlanmayı beraberinde getiren bir güzelliktir. Maneviyat ikliminin hissedildiği bu mübarek günlerde insanlar arasındaki gönül köprüsü güçlenir, iyilik ve güzellik topluma yayılır. Bu barış ve huzur ortamının sadece bayramlarda değil her an yaşanması en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak, Denizli halkının bayramı huzur içinde geçirmesi için üzerilerine düşen tüm tedbirlerini aldıklarını belirterek, “Denizlili hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, başta bu vatan için canını hiçe sayarak şehit olan kahramanlarımızı yetiştiren anne ve babaların ellerinden öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.