Osman Sedat Acar'ın Ölümünün 3. Yıl Dönümü

Osman Sedat Acar'ın Ölümünün 3. Yıl Dönümü

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin eski başkanlarından gazeteci Osman Sedat Acar’ın ölümünün 3. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, gazeteci Osman Sedat Acar’ı büyük bir özlemle andıklarını ifa

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin eski Başkanlarından olan Osman Sedat Acar’ın aramızdan ayrılışının 3. Yıl dönümü. Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından gazeteci Osman Sedat Acar (55) 23 Aralık 2011 tarihinde vefat etti. Uzun yıllar Milliyet Gazetesi Denizli bürosu şefi olarak görev yapan Osman Sedat Acar, yaptığı sayısız haber ve önemli çalışmalar ile Denizli basınına önemli katkılarda bulundu.

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra öğretmenlik mesleğinden gazeteciliğe geçiş yapan ve ilk olarak 1982 yılında Denizli Gazetesi'nde muhabir olarak çalışmaya başlayan Osman Sedat Acar, 1983 yılında Milliyet Gazetesi Denizli bürosu şefi oldu. 1994-2000 yılları arasında Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Denizli Temcilciliğini yapan Acar, 2001 yılında CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in basın danışmanlığını yaptı. Yeni Asır ve Hürriyet gazetelerinde de bir süre çalışan Osman Sedat Acar, 23 Aralık 2011 tarihinde hayatını kaybetti.

Osman Sedat Acar'ın ölümünün 3. yıl dönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, "Osman Sedat Acar, Denizli basınının önemli isimlerinden biriydi. Uzun yıllar Denizli basınının 'Sedat Ağabeyisi' olan ve mesleğindeki başarılı çalışmalarıyla genç meslektaşları tarafından örnek alınan duayenimizi ölümünün 3. Yıl dönümünde büyük bir özlemle anıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.