Onun Hayatı Örnek Alınmalı

Onun Hayatı Örnek Alınmalı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinde eğitim gören çocuklara Hz. Peygamber'in hayatı anlatıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir dizi program düzenledi. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde Hz. Peygamber'in (S.A.V) hayatı anlatıldı. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Mustafa Kayalı ve Yunus Sun şiir ve dinletilerle Hz. Peygamber'in (S.A.V) hayatından kesitler sundu.

"O'nun hayatı örnek alınmalı"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, “Hz. Muhammed’in hayatı ve yaşayış tarzı bizim en büyük yol göstericimiz olmuştur. Biz de onun hayatını kendimize örnek alarak onun gibi sözüne güvenilir ve emin kişiler olmamız gerekiyor” dedi. Etkinliğin sonunda, öğrencilere peygamberimizin simgesi olan gül ve gül şekeri dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.