Öğrencilere ücretsiz destekleme kursları

Öğrencilere ücretsiz destekleme kursları

Merkezefendi Erbakır Fen Lisesi, 12. Sınıf öğrencilerine yaz tatilinde Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları verdi.

A+A-

Yaz tatili boyunca öğrenciler YGS ve LYS için okullarında ücretsiz kurslardan faydalandı.Öğrenciler hafta içi saat 08:30’da okullarında açık büfe kahvaltı ile güne başlayarak, sabahtan 4 saatlik ders performansının ardından öğle yemeği ve dinlenme molasının sonrası 2 saatlik bir çalışma ile günü bitiriyorlar.

 

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz öğrencileri ziyaretindegüne birlikte kahvaltı ederek başladı. Kahvaltı sonrası Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Oğuz, “Eğitim öğretim çalışmaları kapsamında Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızı yerinde görmek istedik. 6528 Sayılı Kanunda yapılan değişikliklerle Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız 2014 yılında hayata geçirildi. Okullarımızda öğretmenlerimiz tarafından verilen kurslarımız bu senede titizlikle devam ediyor. Geçen yıllara oranla kurslardaki çıtamızı daha da yukarı taşıdık ve 250 okulumuzda bu kurslara yer vereceğiz. Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü olarak amacımız öğrencilerimizin başarı seviyesini daha da yukarı taşımaktır. Şunun bilinmesini istiyorum. Üniversite sınavlarında çıkan sorular okullarımızda ki müfredat dahilinde olacaktır. Okullarımızda yapılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız da müfredat doğrultusunda öğretmenlerimizce verilmektedir. Velilerimize buradan çağrıda bulunuyorum. Öğrencilerimizin bu kurslara katılmalarını sağlayın. Kurslar öğrencilerin eksik kaldığı, zayıf oldukları konuları biraz daha pekiştirmelerini ve kendilerini yetiştirmelerini sağlayacaktır. Öğrencilerimiz sadece bir dersten değil istedikleri kadar dersten kurs alabilecekler. Okul müdürlükleri ile planlamalarını yaparak kurslarına başlayabilecekler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.