Öğrencilerden Başkan Gürlesin'e teşekkür

Öğrencilerden Başkan Gürlesin'e teşekkür

Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sivil Yaşam Derneği’nin organizasyonunda 20 şehirden 120 üniversiteli gencin katılımıyla "Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi" temalı 3. Ulusal Gençlik Zirvesi Pamukkale İlçesinde gerçekleştirildi.

A+A-

Derneğin Denizli Yönetimi, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek zirvenin sonuç bildirgesini sundu, gençlik zirvesine verdiği sınırsız desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Pamukkale İlçesi önemli bir gençlik zirvesine ev sahipliği yaptı. Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER)’in belirli periyotlarda farklı şehirlerde ve temalarda gençlerin katılımıyla konularında uzman isimlerin sunumuyla gerçekleştirdiği Gençlik Zirvesinin bir durağı da beyaz cennet Pamukkale’yi içinde barındıran, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında şifalı sularıyla tedavi merkezi Pamukkale İlçesi oldu. Ülkede genç düşüncenin ve fikirlerin odak alındığı, kamuoyuyla paylaşıldığı zirveye Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’inise verdiği destekle ev sahipliği yaptı. 20 şehirden 120 öğrencinin katılımıyla konusunda uzman isimlerin sunumuyla "Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi" temalı 3. Ulusal Gençlik Zirvesi Doğa Termal Otel’de gerçekleştirildi. Güçlü Türkiye’nin teminatının gençler olduğunu belirten, gençlerin düşence ve fikirlerinin önemini vurgulayan Başkan Gürlesin’in açış konuşmasıyla başlayan zirvede; "Savaşın Gençlerin Fiziksel ve Ruhsal Sağlığı Üzerine Etkisi", "Empati", "Mülteci Gençlerin İstihdamı ve Sosyal Hayata Dahiliyeti" konuları başta olmak üzere birçok konu ele alındı. 3 gün süren zirvede gençler ayrıca Laodikya Antik Kenti, Hierapolis Antik kenti, inci travertenleriyle dünyada eşsiz beyaz cennet Pamukkale’yi gezdi, termal zenginlikleri ile şifa merkezi Karahayıt’ı tanıma fırsatı buldu.

 

BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SİYAMDER Genel Başkan Yardımcısı Serhat Yılmaz, SİYAMDER Denizli Şube Başkanı Fatih Vardar ve dernek yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e zirveye verdiği destek ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Zirvenin sonuç bildirgesini de Başkan Gürlesin’e sunan Yılmaz, böylesi önemli bir gençlik zirvesinin gerçekleşmesinde büyük payı bulunan Başkan Gürlesin’e teşekkür ederek, “Sizin sayenizde 20 şehirden 120 genç arkadaşımızı zirvede buluşturduk. Gençlere verdiğiniz önemi bizlere bir kez daha göstermiş oldunuz. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok önemli sonuçlar aldığımız zirvenin sonuç bildirgesini de sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Yılmaz ayrıca, zirve katılımcılarının görüşlerini aktardığı kısa notlarda Başkan Gürlesin’e yönelik zirve ev sahipliği ve ilgisinden dolayı atfedilen ifadeleri paylaştı.

 

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

3. Ulusal Gençlik Zirvesine destek vermenin ve ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin ise, “Şunu belirtmek istiyorum. Gençlere büyük önem veriyoruz. Güçlü Türkiye’mizin her daim teminatı gençlerimiz. Gençlerimizle ülkemizin geleceği teminat altında. SİYAMDER Denizli Şubesi üyesi genç üniversiteli arkadaşlarımız, zirve noktasında bizden talepte bulunduklarında tüm desteği vereceğimizi aktardık. 20 şehirden 120 gencimizi Pamukkale İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gençlerimizin düşünceleri ve fikirleri çok önemli. Kendilerini geliştirmeleri, bir tık daha yukarıya kendilerini taşımalarına bizlerde her daim destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Böylesi bilimsel ve önemli etkinliklerle hem gençlerimizin düşünceleri gelişiyor hem de kendi düşüncelerini kamuoyuyla paylaşma imkanı buluyor. Böylesi güzel bir çalışmanın içinde olmak çok güzel. Pamukkale Belediyesi olarak eğitimde, sporda birçok alanda gençlerimizin yanındayız. Gençlerimizin yanında olmayada devam edeceğiz. Sizin sinerjinizi, birlikteliğinizi, geleceğin Türkiye’sine ışıl ışıl bakan gözlerinizi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. ‘Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi’ başlığı ile önemli bir konunun altının çizildiği zirve sonunda ortaya çıkan fikir ve düşüncelerin önemli yadsımaları olacağını düşünüyorum” dedi.

Gençlerle ziyarette 1,5 saat sohbet eden Başkan Gürlesin’e SİYAMDER üyeleri verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür hediyesi sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.