Öğrenciler Başkan Şevkan'a mektup yazdı

Öğrenciler Başkan Şevkan'a mektup yazdı

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu  2/D  sınıfı öğrencileri  Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

A+A-

Öğrenciler,  ‘Ağaç Dikme’ temalı proje  konusunda   Başkan Şevkan’a  mektup yazarak isteklerini dile  getirdi.

2/D sınıfı öğrencileri Beyza Akça, Mehmet Ali Okutucu, Umut Şevkan, Ceylin Ağkaya ve Ecrin Selek ziyaret ettikleri Başkan Şevkan’dan sınıfları için oluşturacakları hatıra ormanına uygun bir yer  ve ulaşım için araç temini desteği  istediler.

Öğrenciler tek tek yazdıkları mektupta şu sözlere yer verdi:  

Sayın Belediye Başkanımız, Buraya bir proje için geldik. Bizi davet ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz bize bir proje ödevi verdi. Ben de proje ödevi için ağaç dikme temalı bir ödev hazırladım. Sınıfımız için bir hatıra ormanı oluşturmak istiyorum. Öğretmenimiz projemi kabul etti.Arkadaşlarım da bu projede bana yardım ediyorlar. Projemiz için sizden bazı konularda yardım istiyoruz. Sınıfımıza hatıra ormanı oluşturmak için sizden uygun bir yer istiyoruz.Ayrıca ağaç dikme alanına gitmek için sizden araç istiyoruz. Bu konularda bize yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Bütün sınıf arkadaşlarımız adına şimdiden size teşekkür ediyoruz.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,’’ Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetine ifade ederek, öğrencilerimizin ağaç dikme projesinde Belediye olarak gereken desteği sağlayacağız. Yer  tahsisini de hemen çözerek, öğrencilerimizin  belirlediği tarihte ağaçlarımızı  dikmek için bizlerde orada olacağız. 2/D sınıfı öğrencilerini  projelerinden dolayı yürekten tebrik ediyor, başta sınıf öğretmenleri Yakar Baştan hocam olmak üzere öğrenci velilerimizi de teşekkür  ediyorum’’ dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ziyaret  sonrasında öğrencilere farklı yazarların kitaplarını hediye ederek günün anısına kitapları imzaladı.

2/D sınıfı öğrencileri Beyza Akça, Mehmet Ali Okutucu, Umut Şevkan, Ceylin Ağkaya ve Ecrin Selek  makama oturarak  Başkan Şevkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.