Ogm 1 Milyon 100 Bin Fidan Dikecek

Ogm 1 Milyon 100 Bin Fidan Dikecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) Denizli'de yeni sezonda 1 milyon 100 bin fidan dikeceği bildirildi.

A+A-

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) Denizli'de yeni sezonda 1 milyon 100 bin fidan dikeceği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, OGM'nin ülke genelinde uygulamaya koyduğu ağaçlandırma çalışmalarına Denizli'de de devam ettiği belirtildi.

Denizli'yi yeşile bezemek için harekete geçtiklerini kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "2016-2017 fidan dikim sezonunda 1 milyon 100 bin fidanı toprakla buluşturacağız." dedi.

OGM tarafından Denizli'de 11 bin 300 dekar alanda toprak işlemesi yapılarak, sahanın fidan dikimine hazır hale getirildiği ifade edilen açıklamada, "Kale İlçesi, Gölbaşı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan sahaya 2016-2017 fidan dikim sezonunda, içinde gelir getirici türlerin de bulunduğu 1 milyon 100 bin fidan dikilecek. Ayrıca dikilecek ağaçların gelir getirici tür olması sayesinde milli gelire de önemli bir katkı sağlanacak." denildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.