Oğlunun tedavisi için intihar etti

Oğlunun tedavisi için intihar etti

Çinli anne, kendi hayat sigortasından hasta oğlu yararlansın diye intihar etti.

A+A-

Çin'in Guangdong eyaletinin Shenzhen şehrinde yaşayan, ismi açıklanmayan 63 yaşındaki kadın, sigortasının hasta olduğunun tedavisini karşılaması için 9. kattaki dairesinin balkonundan atlayarak intihar etti. Hasta oğlu televizyona yaptığı açıklamada annesinin son sözlerinin; "Ben iyi olacağım. İhtiyacın olan parayı almanda sana yardım edeceğim." olduğunu açıkladı.

GENÇ ADAM KISMEN FELÇ OLDU

Yeni Yüzyıl'da yer alan habere göre intihar eden kadının, ismi açıklanmayan oğluna 2005 yılında eklem iltihabı teşhisi konmuştu. Genç adama dayanılmaz ağrılar çektiren hastalık, vücudunun boynundan beline kadar olan kısmını hareket ettiremez duruma getirmişti. Teşhisten on yıl sonra genç adam kısmen felç oldu. Hastalığın son aşamasında genç adam, artık kafasını ve kalçalarını hareket ettiremiyordu.

SADECE KARISININ MAAŞIYLA GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORLAR

Genç adam çalıştığı son iş olan restoran müdürlüğünden de hastalığı sebebiyle ayrılmak zorunda kalınca, tüm aile eczanede çalışan karısının maaşıyla geçinmek durumunda kaldı. 20 metre karelik bir evde yaşam mücadelesi veren ailenin bu haline, yaşlı kadın çareler aramaya başladı. Hayat sigortalarını araştırmaya başlayan yaşlı kadın geçen sene bir poliçeye başvurdu.

"SENİ ACILAR İÇİNDE GÖRÜNCE KAHROLUYORUM OĞLUM"

Üzüntülü anne oğlu için kendini feda etmeden önce, balkonda dikilirken oğluna dönerek; "Sevgili oğlum, sana birazcık yardımım dokunabilir. Seni acılar içinde gördükçe kahroluyorum.'' sözlerini sarf etti. Ardından kendisini 9. kattan boşluğa bıraktı.

HAYAT SİGORTASI GEÇEN SENENİN KASIM AYINDA BİTMİŞ

Yerel bir gazeteye konuşan kadının oğlu, annesinin Hayat Sigortasından gelecek parayı tedavi masraflarına kullanılması için 22 mart günü intihar ettiğini belirtti. Lakin hayat poliçesi geçen senenin 27 kasım tarihinde son bulmuştu ve intiharı kapsamıyordu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.