Muhtelif mahallelerde su kesintisi

Muhtelif mahallelerde su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 02-03 Mayıs tarihlerinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla su kesintisine gidilecek. Bu kapsamda, 02 Mayıs 2016 Pazartesi günü Pamukkale İlçesi Karşıyaka Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 09.00-17.00 saatleri arasında Akhan ve Karşıyaka Mahallelerinde su kesintisi yapılacaktır.

 

Aynı gün (02 Mayıs 2016 Pazartesi) ve saatler arasında (09-17.00) Merkezefendi İlçesi Hastane Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için ise Sümer, Zafer, İlbade, Sevindik, Eskihisar, Korucuk, Dokuzkavaklar ve Anafartalar Mahallelerinde planlı su kesintisine gidilecektir.

 

03 Mayıs 2016 Salı günü de Pamukkale İçme Suyu Birliği isale hattında devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 09.00-17.00 saatleri arasında Kocadere, Küçükdere, Yeniköy, Develi, Pamukkale, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Oba, Cabar, Sığma ve Ahmetli Mahallelerinde su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.