MTTB'nin Aksaçlıları Bir Araya Geldi

MTTB'nin Aksaçlıları Bir Araya Geldi

Denizli’de 70’li yıllarda Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) bünyesinde çalışan, Türk Milleti’ne hizmet eden ve bugün yaş ortalaması 50-60 arası olan Aksaçlılar, Şubat ayının ilk Cumartesi günü yaptıkları hasret, özlem giderme toplantısında 4. Kez bir araya

A+A-

Milli Türk Talebe Birliği’nin ilk nüvelerini teşkil eden 1970’lı yılların gençleri, bugünün Aksaçlıları yılların ardından yaptıkları 4. Toplantı ile hem hasret giderdiler, hem de gelecek için planlar yaptılar.

Bağbaşı mahallesindeki öğretmenevinde geçtiğimiz günler içerisinde yapılan 70’li Yıllarda MTTB’ne Gönül Verenler gurubu üyeleri, 20 kişi ile başladıkları toplantılarını yılda bir kez yaparken, bugün yılda iki kez yapma kararı aldıkları toplantıda 125 kişiye ulaştılar. Aralarında ilimizdeki kamu dairelerinde önemli mevkilerde bulunan kişilerinde yer aldığı Aksaçlılar, toplantılarının sadece hasret giderme toplantısı olmadığını, önümüzdeki günlerde Denizli ve Türk Milleti’ne faydalı, yararlı olacak adımları atmaya karar verdiler.

70’lı yıllarda Türk gençliğinin milli ve manevi duygular içerisinde olmasını, İmanlı, ahlaklı bir nesilin ortaya çıkması için tiyatro, bilgi yarışmaları gibi etkinlikler düzenleyerek dönemin gençlik olaylarına damgasını vuran bugünün Aksaçlıları, yaşlarının ilerlemesine rağmen hala vatan, millet aşkı ile bir şeyler yapmak için çabalayacaklarını toplantı salonunda yayınladıkları sonuç bildirgesi ile ortaya koydular.

Bu arada toplantıda bir sunum yapan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Gazeteci hemşerimiz Ali Kayadibi, “İletişim şekilleri ve Teknikleri” konulu sonumun da toplantıya katılanları bilgilendirirken, “İletişim insan hayatında çok önemli bir konudur. İnsanın kendini anlatabilmesi ve karşısındaki insanı anlayabilmesi için beden dili dahil bütün iletişim tekniklerini yerli yerinde kullanmak zorundadır. Bu için de insanın kendini geliştirmesi gerekir” dedi.

MTTB’ne mensup Aksaçlılar, 3 yıldır her yıl bir defa olarak yaptıkları toplantılarını 2017 yılından itibaren Şubat ve Ağustos ayı içerisinde yapmak kararı aldılar. Toplantıda Ağustos ayi içerisinde bu yılın ikinci toplantısı yapılacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.