Mobil Referandum Aracı Denizli'de

Mobil Referandum Aracı Denizli'de

Denizli, referanduma ilişkin merak ettiklerini mahalle mahalle dolaşan “mobil bilgilendirme tırı” ile öğreniyor. 16 Nisan sürecinde Türkiye’de bu amaca yönelik olarak çalışan 2 araçtan biri olan tır, AK Parti Denizli İl Teşkilatı adına seçmenin ayağına gi

A+A-

AK Parti Denizli İl Teşkilatı referandum çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’deki 2 referandum bilgilendirme aracından biri olan tır da, Denizli’lilerin hizmetinde çalışıyor.

Denizli’yi mahalle mahalle, sokak sokak gezen tır, vatandaşın ayağına giderek referandum sürecinde merak edilen tüm sorulara yanıt bulunmasını sağlıyor.

Mobil bilgilendirme aracında, referandumda oylanacak 18 maddenin içeriğini anlatan broşürler dağıtılıyor ve aynı zamanda seçmene süreç hakkında bilgi veren görevliler yer alıyor. Sorular yanıtlanıyor, sorunlar dinleniyor.

Denizli’nin her noktasını dolaşan tır sayesinde her mahallede küçük bir miting havası esiyor.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, referandum süreci boyunca da Denizli’nin gezilmedik yerini bırakmadan, hiçbir vatandaşı ihmal etmeden herkese, Denizli’nin her yerine ulaşmaya “Mobil Bilgilendirme Tır’ı” ile devam edecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.