Minikleri Eğlence Şatosuna Bekliyoruz!

Minikleri Eğlence Şatosuna Bekliyoruz!

Forum Çamlık Çocuk Kulübü'nün yeni sezon etkinlikleri 1 Ekim'de başlıyor.

A+A-

Miniklere unutulmaz anlar yaşatacak Masal Apartmanı, Benim Şatom, Kayıp Portakal, Denizde Yaşamak İstemeyen Cesur Balık, Aralık ayına kadar her cumartesi ve pazar günleri ücretsiz yapılacak etkinliklerden sadece birkaçı. Bu eğlenceli etkinliklere tüm çocuklar ve aileler davetli!

Miniklerin merakla beklediği Forum Çamlık Çocuk Kulübü etkinlikleri 1 Ekim'de ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2010 yılından beri her hafta sonu alışveriş merkezine gelen çocuklara özel atölyeler ve tiyatro oyunları düzenleyerek minik misafirlerini doyasıya eğlendiren Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Yemek Katı'nda bulunan Eğlenceler Şatosu'na 15:00 - 18:00 saatleri arasında tüm çocukları ve aileleri bekliyor.

El işi, oyun ve yaratıcı drama atölyeleri çocukların yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirme fırsatı sunarken, Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nün özel sahnesinde çocuklar için hazırlanan interaktif tiyatro oyunlarında minik misafirler oyunlara dahil edilerek tiyatro oyunun bir parçası haline gelecek. Masal Apartmanı, Benim Şatom, Kayıp Portakal, Denizde Yaşamak İstemeyen Cesur Balık düzenlenecek etkinliklerden sadece birkaçı.

Aralık ayına kadar sürecek olan keyifli ve eğitici etkinliklerin tümü ücretsiz. Unutulmaz vakit geçirmek isteyen minikler ve aileler üç ay boyunca Forum Çamlık'a davetli!


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.