MHP'ye İzmir'den toplu istifa şoku

MHP'ye İzmir'den toplu istifa şoku

MHP'nin İzmir teşkilatında olağanüstü Kurultay'a imza verenlerin görevden alınması tepkiye ve yeni istifalara neden oldu. İl yöneminde 1'i İl Başkan Yardımcısı 6'sı il yönetim kurulu üyesi toplam 7 kişi görevlerinden istifa etti.

A+A-

İzmir Torbalı'da il yöneminde 1'i İl Başkan Yardımcısı 6'sı il yönetim kurulu üyesi toplam 7 kişi görevlerinden istifa etti.

MHP İzmir'de, Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ile Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş'un dün Kurultay'a imza verdikleri gerekçesiyle Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok'un da yönetimindeki eksiklikler nedeniyle görevden alınması, yeni istafalara yolaçtı. MHP'nin sosyal işlerden sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Murat Koçyiğit ve il yönetim kurulu üyelerinden Sertaç Teknecioğlu, Serdar Canko, Selim Acar, Yusuf Bağcı, Abdullah Durak, Erkan Deniz görevlerinden istifa etti.

Koçyiğit, istifa dilekçesinde şu ifadeleri yazdı.

"Bir süredir devam eden fikir ayrılıklarının gün geçtikçe daha da vahim bir hal alması, İzmir il teşkilatının parti içi bölünmelere karşı dik bir duruş sergileyememesi, benim gibi birçok ülkücüyü üzüntüye boğmuştur. Bununla birlikte üyesi olduğum MHP Buca'nın ve diğer güzide ilçe başkanlarının teşkilatlarının usulsüzcü görevden alınması nedeniyle görevimden istifa ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.