MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun!

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde Fatih Coşkun İlçe Başkanlığına seçildi.

A+A-

Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal,  MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili  Av. Yusuf Garip, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, eski  İl başkanları ile İlçe Başkanları Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri partililer ve vatandaşlar katıldı.

“SÜREKLİ ÇÖZÜM ARAYAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”

Kongrenin açış konuşmasını yapan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, “MHP’ye yakışır bir kongre  süreci geçiriyoruz. Kongremizde bu şerefli görev tekrar bana verilirse sistematik bir çalışma ile geçmişten günümüze partimizle ilişkisi olan, unutulan, küstürülen kim varsa herkese ulaşacağız.Tabanın sesini yönetim kademelerine aktaracağız. Partililerimizin düğününde, cenazesinde her zaman yanında olacağız. Sandık görevlilerimize, mahalle temsilcilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize kulak vereceğiz.Esnafla iç içe olacağız.  Üye sayımızı  arttırmayı hedefliyoruz. Kısacası yaşamın içinde, Merkezefendi’nin içinde sorunları gözlemleyen, sorunlarına sürekli çözüm arayan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi.

ÜNAL İKTİDARA YÜKLENDİ

MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da yaptığı konuşmada, 12 Yıllık AKP iktidarı döneminde ülkenin tahrip edilmedik alanı kalmadığını söyledi. Ünal, “On iki yılı aşan AKP iktidarı döneminde ortaya çıkan olumsuzluklara baktığımızda görüyoruz ki; Cumhuriyet döneminin birikimlerinin tamamı satılmış olmasına rağmen ülkemiz borç batağından kurtulamadığı gibi seksen yılda oluşan borç miktarı ikiye katlanmış üç yüz milyar dolar dan altı yüz milyar dolara yükselmiştir. Bu oluşan devasa borcun üzerine satılan birikimlerimizi de ekler isek, toplamda  borç miktarı olarak AKP iktidarının on iki yıl gibi kısa bir zamanda sırtımıza yüklediği borcun beşyüz milyar dolar civarında olduğunu ifade edebiliriz. On iki yılda yapılan yatırımlara baktığımızda ise bu rakamın yarısını bile görmemiz mümkün değildir, üstelik on iki yıllık geliri de hesaplar isek bu borçlanma yatırıma da gitmemiştir” dedi.

“YOLSUZLUĞU ÖRTME ÇABASINDALAR”

AKP’nin, eski bakanları Yüce Divan’a göndermemek için her yolu denediği, her fırsatı değerlendirdiği anlaşılmaktadır” diyen MHP genel Başkan Yardımcısı ve denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da konuşmasında,  14 Aralık soruşturmasından umduğunu bulamayan, hukuk darbesi yapan  hükümet; bu kez de 17-25 Aralığı örtmek için TBMM’nin iradesine müdahale etme çabasındadır” dedi. 

Ayhan şunları söyledi: “Başbakan sanki başka bir partinin başkanı, başka bir hükümetin Başbakanıdır.  Yolsuzluk komisyonunda sayısal çoğunluk sanki kendi partisinin ellerinde değildir.  Haydi kessenize o 4 Eski Bakan Kardeşinizin kollarını kim tutuyor sizi?  Oysa ne yapılmaktadır; Karton kutulara istiflenen yolsuzluk ve rüşvet paraları, hukuksuz verilen takipsizlik kararı neticesinde, bavullarla ve faiziyle sahiplerine geri veriliyor. Milletimize bir de faiz yükü bindiriliyor. Türk hukuku, Adaleti ve milleti hırsızlara ve rüşvetçilere yenik düşürülüyor.    Ne var ki; AKP içinde yolsuzluklar konusunda derin bir çatlak olduğu artık saklanamaz bir gerçektir.  Sayın Başbakan ve AKP milletvekilleri bu vicdani yükü daha fazla taşıyamayacaklardır. Yolsuzluğu tespit etmek ve cezalandırmak  onların siyasi gelecekleri açısından da bir zorunluluktur. Aksi halde AKP’nin Milletin vicdanında yalnızca Adı AK Parti olarak kalacak, hiçbir zaman aklanamayacaklardır. Milletimize, devletimize bütün bunları reva görenler, biz ne yapsak seçiliriz hesabıyla pervasızlaşanlar, er geç bir gün hesaba çekilecektir.

Türk milleti çaresiz değildir.  Bu ihanet tuzağı içinde yalnız değildir. Milliyetçi Hareket henüz son sözünü söylememiştir. Ülkemizi bu karanlık süreçten çekip çıkarmak, Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisine nasip olacaktır.  AKP her geçen gün müttefiklerinin ve muhafazakâr kesimin daha da gözünden düşüyor değersizleşiyor. Son günlerde Muhafazakar kesimde AKP’nin bir proje olarak ABD, İngiltere ve İsrail tarafından kurulduğu iddiaları medya aracılığıyla tartışılmaya başlandı.  AKP’nin kuruluşuna destek veren dış güçlerin,  AKP’yi iktidara taşıma ve iktidarda AKP’ye sorun çıkaracakları opere etme ve gerekli finansal destekleri verme karışığında;  AKP’den İsrail’in güvenliğini artırılması,  Büyük Ortadoğu Projesi yani sınırların değişmesi.  İslam’ın yeniden yorumlanmasında konusunda yardım talep ettikleri konuşuluyor.

Bu iddiaları biz ortaya atmıyoruz.  Bakın Hükümetin bir zamanlar bu yollarda paralel yürüdüğü Türkiye’nin ufkunu açtığı söylenen Değerli muhafazakâr şahsiyetler basın önünde açıkça tartışmaya başladı.”

BAŞKANLIĞA COŞKUN SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek  listeyle gidilen seçimlerde  Merkezefendi İlçe  Başkanlığa Fatih Coşkun seçildi

MESUT GÜLER  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.