MHP'li Belediyelerden Örnek Davranış

MHP'li Belediyelerden Örnek Davranış

Denizli’nin Çal ilçesinin Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı Adana’da iki gün misafir eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tam destek ve işbirliği sözü verdi. Fethi Akcan, “İlk fırsatta Çal’a gelecek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüs

A+A-

Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, işadamı Halil Öztürk ile birlikte Adana’nın MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. İki gün Adana’da kalan Akcan, Sözlü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, Büyükşehir Belediyesi’nin daire müdürleri ile görüşmelerde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, “Yurdumuzun şirin ve küçük ilçelerinden olan Çal, son yıllarda adından sıkça söz ettiriyor. Çal’ın başarılı belediye başkanı Fethi Akcan’ı Adana’da ağırlamaktan çok mutlu oldum. İlişkilerimiz bundan sonra daha da iyi olacak ve işbirliğinde olacağız” dedi.

Çal Belediye Başkanı Akcan ise, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Çal’a park ya da meydan yapacağını, ayrıca iş makinası, otobüs ve kamyon vererek, çalışmalarına katkı sözü verdiğini söyleyerek, “Adana- Çal hattında esen dostluk rüzgarları, yurdun her köşesine yayılmalıdır. İlk fırsatta Çal’a gelecek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çal’a her türlü destekte bulunma sözü verdi. Kendilerine halkımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.