MHP'de taban da kurultay istiyor

MHP'de taban da kurultay istiyor

MHP'de tüzük kurultayının toplanması için Denizli il Başkanı ve üst kurul delegelerinin imza vermesinden dolayı kapatılan Denizli il teşkilatına tepkiler dinmek bilmiyor.

A+A-

Denizli'nin Çivril ilçesi Karayahşiler mahallesinin MHP'li üyelerin bu pazar (28.02.2016)  ilçe teşkilatında toplanıp ilçe başkanı Bayram Gümüş'e destek için genel merkeze imzalı tepkilerini gösterdiler.

Tepkilerini dile getiren Çivril Karayahşiler'li üyeler tepkilerini yazılı olarak da bir dilekçe ile ve isim isim yazarak tepkilerini dile getirip 47 dilekçeyi ve isimlerinin yazılı olduğu İlçe Başkanı Bayram Gümüş'e teslim ettiler. İlçe Başkanı Bayram Gümüş ise ''Partimizde ne yazık ki birçok şey yanlış gidiyor. Bu yanlışların düzeltilmesi için tüzük kurultayının bir an önce toplanıp büyük kurultay yolunun açılması lazım. Bu haraket 3- 5 günlük bir parti değil, 50 yıla yakın geçmişi olan Milliyetçi Haraket Partisi Türkiye'nin geleceği için iktidar olmak zorundadır. Parti üyelerimizin yani tabanımızın istekleri bu doğrultudadır. Verdiğimiz karara destek veren parti üyelerimize teşekkür ederim.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.