Merkezefendinin Artık Dördüzleri Var

Merkezefendinin Artık Dördüzleri Var

Merkezefendi’de Veli-Arzu Altıntaş çiftinin dördüz bebekleri oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, dördüzlerin ailesini ziyaret etti.

A+A-

 Bebeklerle tek tek ilgilenen Başkan Subaşıoğlu, Altıntaş ailesini tebrik ederek “Dördüzlerimiz Merkezefendi Belediyemize emanettir” dedi.

Merkezefendi ilçesinde Veli-Arzu Altıntaş çiftinin dördüz bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Prematüre olarak dünyaya gelen ve şimdi 2 aylık olan 4 erkek bebeğin sağlık durumları ise gayet iyi… Altıntaş ailesi bebeklere Armağan, Haktan, Çağan, Yaman isimlerini verdi. Ayrıca ailenin Asil Andaç isminde bir erkek çocuğu daha bulunuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eşi Hacer Subaşıoğlu ile birlikte Altıntaş ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, eşiyle birlikte bebeklerle tek tek ilgilendi.

Altıntaş ailesini kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Dördüz bebekleri Merkezefendi’nin bereketi olarak nitelendiriyoruz. Bilirsiniz çocuklar dünyaya bereketiyle gelir. Altıntaş ailesini çok güzel günler bekliyor. İnşallah bebeklerimizin hayırlı, sağlıklı bir ömrü olur. Dördüzlerimiz Merkezefendi Belediyemize birer emanettir” dedi.

Altıntaş ailesi de Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.