Merkezefendi,Yerde de Gökte de Yürüyor!

Merkezefendi,Yerde de Gökte de Yürüyor!

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliğinin yankısı sürerken bu kez çöp kamyonundan sonra gökyüzünde uçan microlight(motorlu planör), vatandaşları yürüyüşe davet ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği planör Merkezefendi’n

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliğinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi yürüyüş için Denizlilileri büyük yürüyüşe davet etmek için ilginç yollara başvuruyor. Durum böyle olunca da Denizlililer büyük yürüyüşü merakla bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyeye ait çöp kamyonuna binerek vatandaşları yürüyüşe davet etmişti. Merkezefendi Belediyesi yine farklı olduğu gibi bir o kadar da ilgi çekici davet şekline başvurdu. Öyle ki şimdilerde ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ pankartlı microlight(motorlu planör) gökyüzüne Merkezefendi’nin adını yazıyor.

Genel Kurmay Başkanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden alınan özel izinle Merkezefendi için yükselen microlight(motorlu planör) vatandaşları yürüyüşe davet ediyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, büyük yürüyüş için yaptığı açıklamada “Bu Pazar yapacağımız yürüyüşümüze çok önem veriyoruz. Sağlıklı bir yaşam için kurumsal bir kimlik kazandırmak istediğimiz yürüyüşümüz için hazırlıklarımız da sürüyor. Yürüyüş gününe kadar küçük uçağımızda Denizlili hemşerilerimizi davet edecek” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.