Merkezefendi’nin iki mahallesinde asfalt çalışması

Merkezefendi’nin iki mahallesinde asfalt çalışması

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey ve Yenişafak mahallelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğluda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Merkezefendi Belediyesi, şimdide Selçukbey Mahallesi’ndeki 550 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki 755 sokak ile Yenişafak Mahallesi’ndeki 600 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki 1020 sokakta asfalt yapıyor.  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ da yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

“MERKEZEFENDİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Subaşıoğlu, Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı mahallelerinde yapılan çalışmalar bittiğinde bölgede üst yapıyla ilgili önemli bir mesafenin kat edileceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Kış şartları henüz tam olarak yaşanmadığı için yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan Selçukbey Mahallesi 755 sokaktayız ama burası tıpkı bir cadde gibi. Büyük bir yer. Bu bölgedeki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımız neticelendikten sonra komple bu bölgenin üst yapısıyla ilgili önemli bir mesafe almış olacağız. Hem Selçukbey ve Karahasanlı’ da hem de Yenişafak Mahallelerimizin olduğu bu üçgen alanda yol çalışmalarımızı kısa bir süre içinde bitireceğiz. Çakmak Mahallesi’nde de taş döşemesiyle ilgili üst yapı çalışması devam ediyor. Bittiğinde çok güzel bir görünüme kavuşacak. Merkezefendimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.