Merkezefendi Kapınıza Geliyor

Merkezefendi Kapınıza Geliyor

Merkezefendi Belediyesi, önemli bir projenin daha altına imza attı. Hizmet kalitesini zirveye çıkarmayı hedefleyen Merkezefendi Belediyesi’nin bünyesinde özel olarak kurulan belediye temsilcileri ekibi,ilçe sakinlerinin ev ve işyerlerine konuk oluyor. ‘Me

A+A-

‘Sağlık, Mutluluk, Kardeşlik’ ilkesiyle ‘Daha güzel bir Merkezefendi’ için çalışan Merkezefendi Belediyesi, her geçen gün hizmet kalitesini artırıyor.  Merkezefendililerin istek ve taleplerini önemli projeleriyle hayata geçiren Merkezefendi Belediyesi, hizmet yelpazesini daha da genişletme ve sosyal belediyecilikte marka olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.  Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında önemli bir projeye daha adını yazdırdı. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi insan merkezli yepyeni bir projesiyle ilçe sakinlerinin ev ve işyerlerine misafir oluyor. 

MERKEZEFENDİ KAPINIZDA PROJESİYLE İSTEKLER CEVAP BULACAK

Hizmet kalitesini zirveye çıkarmayı hedefleyen Merkezefendi Belediyesi’nin bünyesinde özel olarak kurulan belediye temsilcileri ekibi, ilçe sakinlerinin ev ve işyerlerine konuk oluyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Merkezefendi kapınızda’ projesi kapsamında mahallelerdeki her ev ve işyerindeki vatandaşların istekleri ve önerileri alınıyor.

TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR

‘Merkezefendi Kapınızda’ projesi Türkiye’de ‘Bireysel İletişim’ noktasında bir ilk olma özelliğini taşıyor. Öyle ki; ‘Belediye Temsilcisi’ ekibi gün boyunca Merkezefendi ilçesinde bulunan mahallelerde çalmadık kapı bırakmıyor. Vatandaşların nasıl bir hizmet almak istediklerini ve önümüzdeki yıllara dair beklentilerini öğreniyor. Vatandaşlar, dertlerini ve sıkıntılarını kapısına kadar gelen ‘Belediye Temsilcileri’ aracılığı ile konunun ilgilisine doğrudan aktarma fırsatı buluyor. Alınan talepler, internet üzerinden koordinasyon merkezine iletiliyor.  Koordinasyon merkezindeki görevli tarafından müdürlüklere bildirilen talepler, sonrasında Merkezefendililere müjde olarak geri dönüyor.

“VATANDAŞLARIMIZA ANLIK ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘Bireysel İletişim’ noktasında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki 272 bin vatandaşımıza fiziksel anlamda ulaşmamız mümkün değildi. Tam da bu alanda ‘Merkezefendi Kapınızda’ projemizi vatandaşlarımıza anlık ulaşabilmek için başlattık. Bu projemiz ile ‘Bireysel İletişim’ de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Merkezefendi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız ayrıcalıklıdır. Biz vatandaşlarımıza bu ayrıcalığı hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.