Merkezefendi’den okullara asfalt desteği

Merkezefendi’den okullara asfalt desteği

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere yönelik ürettiği projelerin yanı sıra okul bahçelerini de asfaltlayarak eğitime desteğini sürdürüyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla, lise ve ilköğretim okulları dahil olmak üzere 13 okulun bahçesi asfaltlandı. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmayla öğrenciler daha rahat hareket ediyor, okul binalarının etrafı da çamur ve kirli görünümden kurtuluyor.

-OKULLARDAN YOĞUN TALEP VAR-

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmasına, okullardan çok fazla talep geldiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, okul bahçelerinin asfaltlandığını belirterek, taleplerin değerlendirildiğini, okul bahçelerinin asfaltlanması çalışmasının devam edeceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılır bir Merkezefendi’de hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir kent bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın okul önlerinde tenefüslerde düzgün bir bahçede koşup oynayabilmeleri için okul bahçelerinde ekiplerimiz asfalt çalışmaları yapmaktalar. Bu çalışmayı inşallah Merkezefendi’deki ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapacağız” dedi.

-13 OKULUN BAHÇESİ ASFALTLANDI-

Asfalt sezonunun başladığı günden bu yana bahçesinde asfaltlama çalışması yapılan okullar şunlar: Fatih İlkörğetim Okulu, Bahçelievler Ortaokulu, Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi, İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi, İbrahim Uslu ilk ve ortaokulu, Merkezefendi İlköğretim Okulu, Servergazi İmam Hatip, Amiroğlu İlköğretim Okulu, Vali Necati Çıraklık Eğitim Merkezi, Sıdıka Çalışkan Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Okulu, Namık Kemal Ortaokulu, Er-Bakır Fen Lisesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.