Merkezefendi'den 7/24 Hizmet

Merkezefendi'den 7/24 Hizmet

Artık Merkezefendi’ye Whatsapp’tan da ulaşabilirsiniz…

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’ne artık vatandaşlar, taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaralı ‘WhatsApp’ üzerinden de iletebilecek.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi adına bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Bu bağlamda vatandaşlar artık Merkezefendi Belediyesi’ne taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaralı ‘WhatsApp’ üzerinden de iletebilecek. ‘WhatsApp’ hattı, 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde vatandaşların ulaşımına açık olacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Bu anlamda bizde gerekli adımları atıyoruz. 444 86 62 numaralı çağrı merkezimize vatandaşlarımız bize ulaşabiliyor. Ama bildiğiniz gibi şimdi her vatandaşımızın bir cep telefonu var. Cep telefonları üzerinden de mesaj ile artık bize ulaşarak taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini bildirebilirler” dedi.

WHATSAPP UYGULAMASI NEDİR?

WhatsApp internet üzerinden karşılıklı mesajlaşma ve dosya gönderebilme programıdır. WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.